• PRO TV
  • Un nou Usain Bolt? Revenirea incredibila a unui pusti la stafeta: VIDEO

Un nou Usain Bolt? Revenirea incredibila a unui pusti la stafeta: VIDEO

Un nou Usain Bolt? Revenirea incredibila a unui pusti la stafeta: VIDEO

Orasul Ulladulla, din Australia, ar putea oferi lumii pe noul Usain Bolt. James Gallaugher, in varsta de 12 ani, face deja senzatie la intrecerile atletice australiene iar videoclipul postat pe Youtube, in care revine incredibil intr-o cursa de stafeta a adunat peste 200.000 de vizualizari.

"James este iesit din comun. Nu spun asta doar pentru ca sunt antrenorul lui. Este o ciudatenie si spun asta in cel mai bun mod posibil. Cand vorbesc despre el cu sotia mea ajungem mereu la concluzia ca va fi cel mai bun sprinter pe care l-a avut vreodata Australia la modul cum progreseaza", a spus antrenorul juniorului, Scott Richardson, informeaza dailytelegraph.com.au.

Cel mai bun timp cronometrat al lui James Gallaugher in proba de 100 de metri este de 11.72, ceea ce i-a determinat pe americanii de la Michael Johnson Spire Athletics sa-l contacteze deja pe junior. Antrenorul considera insa ca este prea mic sa mearga la scoala in SUA si doar il va trimite pe perioada verii la centrul de pregatire american.

Dar, pentru atletismul australian un alt pericol il reprezinta cluburile de rugby, care vor sa-l "fure" pe James.

Ultima isprava filmata a juniorului este intr-o proba de stafeta cand recupereaza 15-20 de metri fata de primul concurent si castiga cursa.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni