• PRO TV
  • Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, vineri, la Dansez pentru tine

Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, vineri, la Dansez pentru tine

Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, vineri, la Dansez pentru tine

Vineri seara, Pro Tv va aduce telespectatorilor Craciunul. Platoul de la Dansez pentru tine se va umple de braduti, ingerasi, reni, copilasi, daruri si va aduce atmosfera calda de sarbatoare a Craciunului si asta pentru ca Stefan Banica va crea un moment special pe noua sa piesa “HO HO HO”.

Inclusa pe noul album de colinde al lui Stefan Banica, piesa reprezinta si coloana sonora a filmului cu acelasi nume care va fi lansat pe marile ecrane incepand cu 21 noiembrie si va fi difuzat de Pro Tv chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie, de la 20.30. Momentul “Ho Ho Ho” creat de Stefan Banica la Dansez pentru tine” il va include si pe partenerul sau mai mic din film, Bogdan Iancu, actorul de numai 8 ani care a reusit sa fie in distributia primului film de Craciun facut vreodata in Romania.

Iuliana Luciu, sora cea mica a Nicoletei Luciu, care poate fi vazuta in serialul “Aniela” de la Acasa Tv va veni la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta o fetita de 9 ani, fara o manuta, dar foarte talentata si ambitioasa care canta si danseaza foarte bine si care are in palmares multe premii la festivaluri din tara. Iuliana Luciu va dansa alaturi de Momo, unul din membrii baletului emisiunii “Dansez pentru tine”, pe piesa “Paparazzi” a cantaretei Lady Gaga pentru ca micuta Andreea sa studieze pentru a deveni o mare cantareata asa cum viseaza. Ea isi doreste si sa-i usureze viata mamei sale care este nevazatoare.
   
Catalin Morosanu si Gina Pistol vor face un dans sexy la “Dansez pentru tine” tot intr-un scop umanitar. Ei isi doresc ca prin prezenta lor in ringul de dans sa o ajute pe Maicuta Serafima de la Manastirea Marcus sa le asigure celor 8 fetite abandonate in maternitate si luate de ea in plasament acum sase ani o viata mai usoara si o educatie asa cum merita. Cea mai mare satisfactie a maicutei este faptul ca aceste fetite ii spun “mama”. Datorita ei micutele nu au ştiut niciodata ce înseamna sa fii abandonat in maternitate. Maica stareta Serafima le-a luat de la cateva luni din patuturile de spital, le-a botezat, le-a vindecat ranile, le-a educat şi le-a iubit ca si cum ar fi fost ale ei. In afara de maicuta Serafima, rareori  daca le viziteaza cineva pe copile. Mamele lor naturale, desi stiu unde se afla fetele lor, abia daca trec pragul manastirii, o data sau de doua ori pe an. Visul maicii este ca fetitele sa faca o facultate si sa aiba un viitor asigurat.
   
Perechile ramase in concurs vor avea de dansat doua stiluri desprinse parca din povesti. Concurentii vor pluti pe ringul visurilor in pasi de slow-fox pe acroduri celebre cu versuri in limba romana adaptate cu iscusinta de Florin Busuioc povestii fiecaruia. Demonstratia de slow-fox va fi facute in platoul emisiunii, in direct, de perechea formata din Adriela Morar si Andrei Stefan, castigator al trofeului “Dansez pentru tine” in al saselea sezon.

Povestile de pe ring se vor spune in toate limbile pamantului, pentru ca al doilea stil de dans va fi Folclorul International. O ploaie de culori, de acorduri din toate colturile lumii, costume exotice, personaje exotice, toate vor invada si vor cuceri platoul emisiunii “Dansez pentru tine”. Fiecare dans va intruchipa in cel mai pitoresc mod traditia unui popor, iar concurentii vor imprumuta din trasaturile acestuia pentru a aduce in ring o alta lume. Pentru exemplificare, Marius Nedelcu si Alexandra Seles, fosti concurenti la “Dansez pentru tine” vor veni sa incinga ringul cu un country veritabil.

Doua dintre cele mai apreciate perechi de pana acum din competitie se afla din pacate la duel si doar publicul este cel care poate sa-si salveze perechea preferata de la eliminare trimitand sms la 1276 cu textul “Radu” sau “Liviu”. Vineri seara, telespectatorii Pro Tv isi vor lua ramas bun de la una dintre perechile formate din Radu Valcan si Elena Voscoboinic si Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba.

Radu Valcan si Elena Voscoboinic (20 de ani, Chisinau) danseaza pentru tatal Elenei, adevaratul erou al viietii ei. Tatal Elenei a trait in Transnistria, dar a facut tot ce era posibil ca fiicele lui sa plece la Chisinau sau in Romania, sa invete limba romana si sa-si construiasca un viitor. Dl Voscoboinic nu stie romaneste, pentru ca asa a fost viata in care a fost nevoit sa traiasca, dar el isi doreste sa invete limba romana, iar fiicele lui sa traiasca in Romania. Visul Elenei insa este sa nu traiasca departe de tatal ei, asa ca ea isi doreste acest premiu pentru ca tatal ei sa invete romaneste si sa traiasca alaturi de ele in Romania sau macar sa le poata vizita foarte des. Ea isi doreste ca tatal ei sa nu mai fie nevoit sa se duca la munca in Italia sau sa vanda la taraba pentru a-l putea creste pe fratiorul ei mai mic si pentru a-i putea asigura acestuia o educatie asa cu le-a asigurat lor. Situatia lor financiara actuala nu le permite sa-si implineasca niciunul dintre aceste visuri. Cei care vor sa-i ajute pe Radu si Elena sa mearga mai departe in competitie o pot face trimitand sms la 1276 cu textul Radu sau sunand la 0900760604.

Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba (22 ani, din Oradea) lupta pentru tatal bolnav al Ilariei. Tatal Ilariei a suferit de poliomelita in copilarie, boala s-a agravat odata cu varsta, insa el a muncit toata viata si si-a indrumat fiica spre dans tocmai fiindca el nu a putut sa faca niciodata in viata dans sau vreun alt sport. Singurul refugiu al tatalui a fost sculptura, iar Ilaria vrea sa-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatal ei sa poata sculpta cat mai mult timp si cu cat mai putine dureri. Telespectatorii care vor ca Liviu si Ilaria sa teraca de acest duel o pot face trimitand sms ls 1276 cu textul Liviu sau sunand la 0900760601.

Emisiunea poate fi vazuta Live pe www.dansezpentrutine.ro  de catre romanii din strainatate, vinerea de la 20:30.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni