• PRO TV
  • Nu a fost numita degeaba "femeia-sarpe": A "dansat" ca o cobra intr-un cos minuscul

Nu a fost numita degeaba "femeia-sarpe": A "dansat" ca o cobra intr-un cos minuscul

Nu a fost numita degeaba "femeia-sarpe": A "dansat" <span style="color:#f00;">ca o cobra intr-un cos minuscul</span>

Zlata, fosta gimnasta, a vorbit la Happy Hour despre cariera ei si despre familie. Punctul culminant al emisiunii a fost, insa, cand a demonstrat ca isi merita numele de "femeia-sarpe".

Dupa ce anul trecut a lasat cu gura cascata intreaga tara si l-a uluit de-a dreptul pe Maruta, Zlata a venit pregatita sa isi doboare recordurile mondiale in direct si in exclusivitate la “Happy Hour”.

Daca anul trecut Zlata i-a acordat lui Catalin Maruta un interviu neconventional, stand incolacita la propriu pe Happylica, la “Happy Hour” contorsionista a uimit din nou.

Singura contorsionista din lume care isi poate indoi coloana vertebrala pana la un unghi de 90 de grade, care poate deschide sticle cu picioarele stand in maini si care este capabila sa intre in cuburi cu latura de 50 de cm, Zlata a uimit pana si lumea medicala cu capacitatile sale.



Nascuta in fosta Uniune Sovietica, unde talentul i-a fost observat inca de la 4 ani, ea facand parte din lotul national de gimnastica, Zlata e stabilita in Germania unde se dedica in totalitate carierei de performer profesionsit. Poreclita si “femeia elastic” datorita abilitatilor sale fantastice de a-si contorsiona trupul, atat pe fata, cat si pe spate, Zlata le arata din nou romanilor ce miscari au dus-o direct in Cartea Recordurilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni