• PRO TV
  • Drama pe care o traieste Eugenia Serban: "Nu m-am mai putut uita in oglinda. Nu mai am un mamelon, am noduli care ma dor"

Drama pe care o traieste Eugenia Serban: "Nu m-am mai putut uita in oglinda. Nu mai am un mamelon, am noduli care ma dor"

<span style="color:#f00;">Drama pe care o traieste Eugenia Serban:</span> "Nu m-am mai putut uita in oglinda. Nu mai am un mamelon, am noduli care ma dor"

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Eugenia Serban a fost invitata la "Happy Hour" pentru a spune mai multe despre problemele pe care le are in urma unei operatii de indepartare a silicoanelor.

"Copilul nu a stiut despre problema. A aflat mult mai tarziu. O vreme nu m-am mai putut uita in oglinda. Nu sunt pe moarte, nu am vrut sa se afle, am invatat sa traiesc cu asta, intr-o zi va trebui sa fac aceasta interventie, recunosc ca n-am avut puterea in ultima vreme sa afla daca aceste chisturi s-au transformnat in tumori. Nu am inca puterea de a ma opera. Nu am vorbit pana acum, pentru ca nu am fost in stare", a declarat Eugenia Serban.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni