• PRO TV
  • Dragulestii, in razboi. Larisa la adresa lui Marian: "Moartea sa te ia"

Dragulestii, in razboi. Larisa la adresa lui Marian: "Moartea sa te ia"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Dragulestii, in razboi.</span> Larisa la adresa lui Marian: "Moartea sa te ia"

Marul discordiei este boala fetitei celor doi. Aceasta s-a nascut cu o deficienta, auzul fiindu-i compromis in proportie de 80%. Cheltuielile medicale, plus pensia alimentara fac subiectul razboaielor in instanta ale celor doi, in momentul de fata.

"Din nou ma cheama in judecata, ca reprezentant al fetitei noastre. Vrea sa intre in legalitate, ca sa nu-i plateasca nimic fetitei noastre. Oricum nu a platit nimic pana acum. El cere limitarea cheltuielilor medicale, dar cum poate sa ceara limitarea cand el nu a platit nimic? Marian nu plateste pensie alimentara de doi ani", sustine Larisa, fosta sotie a lui Marian Dragulescu.

"Mi-a spus: Larisa, acum am alta familie. Ei nu-i pasa, nu sunt copiii ei, ea face toate demersurile impotriva copiilor mei, ea se duce la avocati", mai acuza Larisa.

De cealalta parte, Corina Dragulescu afirma ca lucrurile nu stau deloc asa:

"Marian a platit in avans. Avem chitantele. E vorba de o limitare, conform cu veniturile. Nu poti sa ai venituri de X si sa ceri sume pentru cheltuieli de 4 X, de patru ori mai mari. A platit in avans pensia alimentara, iar operatia nu a pus-o la socoteala. Este copilul lui. A platit in 2010 peste 12.000 de lei, a adunat atunci mai mult bani, acum nu mai are de unde, dintr-un salariu de 1.800 de lei cu tot cu sporuri", spune Corina.

"Obligatia lui fata de cei doi copii este de 442 de lei. Marian a hotarat sa nu-i mai dea cash Larisei", a adaugat ea. "Mi-as dori ca, intr-un final, ei doi sa se inteleaga", a incheiat Corina.
 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni