• PRO TV
  • Elena, amanta lui Maharu: "Iubitul meu o suna pe Simona doar dupa ce bea in club si vrea o femeie"

Elena, amanta lui Maharu: "Iubitul meu o suna pe Simona doar dupa ce bea in club si vrea o femeie"

Elena, amanta lui Maharu: "Iubitul meu o suna  pe Simona doar dupa ce bea in club si vrea o femeie"

Nicu Maharu o inseala pe Simona Sensual de trei ani! Simona a avut neplacuta revelatie la Happy Hour, unde Elena, amanta lui Maharu, a intrat in direct prin telefon.

Dupa ce la Happy Hour a confruntat-o direct pe Simona, la Happy After Hour, Elena, amanta lui Maharu, a povestit mai multe despre relatia ei de iubire. A marturisit ca il cunoaste pe Nicu Maharu din 2006, dintr-o perioada in care acesta planuia sa se insoare…cu alta fata decat Simona. Din acel moment ea a inceput sa il iubeasca pe Maharu si il mai iubeste si azi “asa cum este el”. Elena spune ca nu o supara relatia lui Maharu cu Sensual. Chiar a avut ocazia sa o intalneasca pe Simona, pentru ca, spune ea, Simona il urmareste pe Maharu cu masina sa il controleze.

Elena locuieste in Germania de 18 ani, este patroana unei cofetarii cu specific romanesc din Mannheim si mama unei fetite de 12 ani. Se descrie ca o femeie simpla, care nu are facultate, asa ca Simona Sensual. Considera ca Maharu este barbatul cel mai sincer si mai respectuos din lume si nu se teme de relatia lui cu Simona. Mai ales ca Maharu ii povesteste ca el o suna pe Simona doar cand "este in club, bea ceva si apoi vrea si el sa se distreze."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni