• PRO TV
  • Bianca Dragusanu, campioana vanatailor, s-a ales cu o noua porecla din partea lui Catalin Maruta! Cum crezi ca a denumit-o prezentatorul?

Bianca Dragusanu, campioana vanatailor, s-a ales cu o noua porecla din partea lui Catalin Maruta! Cum crezi ca a denumit-o prezentatorul?

Bianca Dragusanu, campioana vanatailor, s-a ales cu <span style="color:#f00;">o noua porecla din partea lui Catalin Maruta! </span>Cum crezi ca a denumit-o prezentatorul?

Emisiunea este LIVE pe voyo

Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita si Monica Davidescu au venit la Happy Hour pentru a-si spune primele impresii despre Dansez pentru tine. Bianca Dragusanu este cea mai plina de vanatai, dar asta nu inseamna ca Maruta nu a profitat de prezenta ei in platou si i-a amintit de un moment in care frumoasa roscata le explica fanilor: "Daca eu ma mai impac cu Cristea, mie puteti sa-mi ziceti cutu-cutu!"

Maruta si-a amintit acest moment si nu a strigat-o pe Bianca nici macar o clipa pe nume, preferand sa ii aminteasca ca porcla ei de acum este "Cutu-Cutu"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni