![](https://cmero-ott-images-avod.ssl.cdn.cra.cz/r314x175n/q80/NA.jpg?default=https%3A%2F%2Fassets.protv.ro%2Fassets%2Ffeed%2Fproduction_feed-din-sport-in-interior-articol-stirileprotvro%2F20250205%2Fpatrick-mouratoglou-halep-facebook.webp)
ß
Cand vine vorba de eticheta la masa si modul de servire al unor mancaruri, se pot crea confuzii foarte usor. Unele trebuie neaparat consumate cu lingura si furculita, pe cand altele, din contra, trebuie consumate cu degetele. Mai jos ai regulile de bune maniere.
Painea
Foloseste-ti degetele ca sa iei painea din cosul in care este tinuta. Rupe feliile de paine, chiflele sau briosele in bucati mici, cat pentru o inghititura, nu mai mult. Daca mananci painea cu unt, intinde-l pe fiecare bucatica in parte. Cand ai de-a face cu chifle, evita sa le rupi deasupra cosului – trebuie sa le iei pe farfuria ta si sa eviti sa le rupi in prea multe bucati.
Citeste continuarea pe foodstory.ro