ß
  • PRO TV
  • Bunele maniere la masa: cand poti sa mananci cu degetele si cand trebuie sa  folosesti tacamurile

Bunele maniere la masa: cand poti sa mananci cu degetele si cand trebuie sa  folosesti tacamurile

Bunele maniere la masa: cand poti sa mananci cu degetele si cand trebuie sa  folosesti tacamurile

Cand vine vorba de eticheta la masa si modul de servire al unor mancaruri, se pot crea confuzii foarte usor. Unele trebuie neaparat consumate cu lingura si furculita, pe cand altele, din contra, trebuie consumate cu degetele. Mai jos ai regulile de bune maniere.

Painea

Foloseste-ti degetele ca sa iei painea din cosul in care este tinuta. Rupe feliile de paine, chiflele sau briosele in bucati mici, cat pentru o inghititura, nu mai mult. Daca mananci painea cu unt, intinde-l pe fiecare bucatica in parte. Cand ai de-a face cu chifle, evita sa le rupi deasupra cosului – trebuie sa le iei pe farfuria ta si sa eviti sa le rupi in prea multe bucati. 

 

Citeste continuarea pe foodstory.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni