• PRO TV
  • Cum sa nu ajungi "obsedata sexual dupa bani". Cele mai tari sfaturi! "Las Fierbinti", joia de la 20:30 pe ProTV si pe voyo.ro

Cum sa nu ajungi "obsedata sexual dupa bani". Cele mai tari sfaturi! "Las Fierbinti", joia de la 20:30 pe ProTV si pe voyo.ro

Cum sa nu ajungi "obsedata sexual dupa bani". <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cele mai tari sfaturi! </span>"Las Fierbinti", joia de la 20:30 pe ProTV si pe voyo.ro

Dupa un debut cu success, tara o arde din nou pe comedie joia aceasta de la 20.30, pe Pro Tv. In cel de-al treilea episod al serialului, Gianina (Anca Dumitra) se indragosteste de un impostor care soseste in sat si pretinde ca este reprezentant al Consiliului Europei.

Indragostita si cu ganduri mari pentru ca l-a visat pe Marcel, Gianina merge la Ţaţa Rapidoaica (Maia Morgenstern) sa-i ceara sfatul.

CLICK AICI sa vezi episodul din "Las Fierbinti" pe VOYO

Femeie apriga, aceasta ii spune direct, fara ocolisuri, absolut tot ce trebuie sa stie despre barbati, in asa fel incat sa nu intre "in gura lumii".
 

"Daca vezi si vezi ca nu mai poti si simti ca te arde, du-te, mama! Dar vezi sa nu te afle lumea, ca daca te afla, esti a mai proasta din toate!" o invata tanti Rapidoaica pe Gianina.
 

"Cu primul, zici si tu - nu mai stiu, ca erai mica si n-aveai minte. Cu al doilea, ai fost ca sa te razbuni pe primul.

Cu al treilea, ca sa-l uiti pe al doilea, dar de la al patrulea nu mai zici nimic!" Afla explicatia fabuloasa din clipul de mai jos :)
 




Joi, 4 octombrie, ProTV va difuza cel de-al treilea episod “Las Fierbinti”, care va fi urmat de la 21.30 de o alta premiera: serialul de comedie “Spitalul de dementa”.   
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni