• PRO TV
  • Mariana Moculescu lupta pentru dreptul ei la igiena! A facut dus in direct la "Happy Hour". Vezi imaginile

Mariana Moculescu lupta pentru dreptul ei la igiena! A facut dus in direct la "Happy Hour". Vezi imaginile

Mariana Moculescu lupta pentru <span style="color:#f00;">dreptul ei la igiena!</span> A facut dus in direct la "Happy Hour". <span style="color:#f00;">Vezi imaginile</span>

Mariana Moculescu lupta pentru dreptul ei la igiena. De un an de zile nu mai are apa calda si, de doua saptamani, nici apa rece.

Nu se poate spala pe dinti, nu poate trage apa la toaleta, nu poate spala legume sau fructe la chiuveta, nu poate gati si nu poate face dus. Totul  pentru ca nu isi poate plati datoria la intretinere.

"E inumana situatia asta. Moculescu merge pe la prieteni si se spala acolo. El vrea sa-si puna instalatie de apa separata, a spus in sedinta de bloc ca plateste oricat. Fac plangere Romaniei la CEDO, eu nu sunt orisicine!" a declarat Mariana Moculescu la Happy Hour, tremurand de nervi.

Pe Happylica, Mariana Moculescu a fost foarte suparata si pornita impotriva celor care scriu comentarii urate pe internet si ii strica imaginea.

Dupa un monolog impresionant despre demnitatea umana si faptul ca vrea sa plece din tara de care o leaga doar "45 de ani de suferinta", fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu a facut dus in direct la "Happy Hour".





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni