• PRO TV
  • Adrian Enache si Iuliana Marciuc au venit impreuna la "Happy Hour"

Adrian Enache si Iuliana Marciuc au venit impreuna la "Happy Hour"

Adrian Enache si Iuliana Marciuc au venit impreuna la "Happy Hour"

In editia \"Happy Hour\" din 27 ianuarie, chiar de ziua lui Catalin Maruta, Adrian Enache si Iuliana Marciuc au aparut impreuna in public, dupa divortul artistului de Corina Enache.

Echipa emisiunii de la Pro Tv i-a facut o adevarata surpriza artistului atunci când in platoul ”happy” a intrat chiar Iuliana Marciuc. Aceasta a marturisit ca Adrian, vadit emotionat, nu stia nimic de venirea sa la ”Happy Hour”.

Ca doi indragostiti, Iuliana si Adrian au stat de vorba de pe Happylica cu Catalin Maruta si au marturisit ca le-ar placea sa apara din ce in ce mai des impreuna. Daca pe tot parcursul emisiunii Adrian Enache a fost aproape coplesit de emotie, Iuliana i-a povestit lui Maruta ca s-a uitat la editia ”Happy Hour” in care artistul s-a confesat, ca a bucurat-o sinceritatea acestuia si ca i-ar placea, de ce nu, sa apara mai des alaturi de Adrian la televizor, poate chiar intr-o emisiune moderata de amandoi.

In aceeasi editie, Catalin Maruta a fost si el surprins de propria echipa: cunoscut ca un avid colectionar de ceasuri, prezentatorul ”Happy Hour” a primit in direct din partea colegilor un tort special, glazurat cu ... ceasuri de martipan. Mai mult, bandul ”Happy Hour” a tinut sa-l felicite pe sarbatorit asa cum stie el mai bine: cu muzica vesela si versuri alese!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni