• PRO TV
  • Care este FARSA PREFERATA a lui Catalin Maruta pe anul acesta: "Unii mi-au zis ca era s-o imbolnavesc pe Andra de frica!"

Care este FARSA PREFERATA a lui Catalin Maruta pe anul acesta: "Unii mi-au zis ca era s-o imbolnavesc pe Andra de frica!"

Care este <span style="color:#f00;">FARSA PREFERATA</span> a lui Catalin Maruta pe anul acesta: "Unii mi-au zis ca era s-o imbolnavesc pe Andra de frica!"

Cel mai happy prezentator TV al momentului mai incheie inca un sezon de stat pe sticla, de adus buna dispozitie in casele telespectatorilor in fiecare zi de luni pana vineri, de facut farse, de invitati cu greutate, de muzica live si audiente record.

In curand se vor implini 5 ani de Happy Hour, ocazie cu care Catalin Maruta a acordat un interviu pentru protvmagazin.ro

Cu ce ganduri veneai la PRO TV in 2007?

A fost un vis curajos care s-a implinit. Am venit cu ganduri mari, dar asta nu e o surpriza pentru nimeni, am recunoscut mereu ca gandurile mari legate de PRO TV le aveam de pe vremea cand lucram in alte televiziuni.


Care a fost emisiunea, din sezonul care tocmai se incheie, care ti-a placut cel mai mult?

Nu stiu care mi-a placut cel mai mult, mi-au placut multe... Mi-a placut cea in care i-am facut o farsa Andrei, de ziua lui David, desi am fost si criticat pentru farsa aia, mi-au zis unii ca era s-o imbolnavesc de frica. Nu e adevarat, Andra m-a iertat imediat, si acum radem pe tema asta!

Ti-ai planificat deja vacanta? Unde o sa mergi?

Mergem cu prietenii nostri prin Europa, in prima parte la Monte Carlo si apoi prin Spania. Avem deja locuri preferate, amintiri, sunt convins ca va fi iarasi memorabil.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni