• PRO TV
  • Strada Oanei Zavoranu s-a transformat in circ! A facut-o albie de porci pe managera salonului

Strada Oanei Zavoranu s-a transformat in circ! A facut-o albie de porci pe managera salonului

Strada Oanei Zavoranu s-a transformat in circ! A facut-o albie de porci pe managera salonului

Oana Zavoranu a incercat sa vorbeasca cu managerul salonului care s-a prezentata ieri la emisiunea Happy Hour si care a discutat despre ipostazele compromitatoare in care a aparut Oana cu cateva zile in urma.

"Una care cand aude ca vine politia pleaca pentru ca nu are toate actele in regula. Daca eram vinovata, va vedeam si plecam, daca intri in showbiz trebuie sa vorbesti. Stergatorul mi l-a rupta asta.(managerul salonului)", a spus ea

Ea nu a ezitat sa vorbeasca urat si despre Catalin Maruta: "I-am luat covrigi lu Maruta, asta care nu stie sa imi faca numai rau".

"O duduie de acolo terorizeaza toate televiziunile din Romania pentru ca ea crede ca i-am spart un geam. Am informatii ca de la ea din salon s-a facut o poza cu mine pe masina. Geta sau Gina samponeza, a vandut poza unui cotoidian", a mai declarat Oana.

Frumoasa bruneta a avut grija sa o faca cu ou si cu otet pe Daniela Gottshling (managerul salonului): "Dupa ce ma jigneste si ma porcaieste, ma face nebuna, zice ca ma sinucideam. Ea nu are nici un fel de dovada ca aici isi desfasoara activitatea, ca aici este un coafor. Ma mai si ameninta ca imi sparge rotile de la masina."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni