• PRO TV
  • Anica Gantu, interpreta care a pacalit moartea de doua ori, acuzata de fostul sot ca l-a inselat timp de noua ani cu cel mai bun prieten al sau!

Anica Gantu, interpreta care a pacalit moartea de doua ori, acuzata de fostul sot ca l-a inselat timp de noua ani cu cel mai bun prieten al sau!

Anica Gantu, interpreta care a pacalit moartea de doua ori, acuzata de fostul sot ca<span style="color:#f00;"> l-a inselat timp de noua ani cu cel mai bun prieten al sau!</span>

Anica Gantu a venit la Happy Hour si a povestit despre greutatile peste care a trebuit sa treaca.

Din cauza unei intreruperi de sarcina, artista a ajuns in moarte clinica. "A venit medicul, mi-a luat pulsul, mi-a deschis ochii si a zis ca sunt moarta. Au adus targa sa ma ia si sa ma duca la morga", a povestit ea.

Aceasta nu a fost singura cumpana, la 40 de ani a descoperit ca are cancer la san si la doar cateva saptamani a suferit o interventie chirurgicala. "Nu puteam sa-mi mai aduc aminte melodiile. Aveam senzatia ca toata lumea se uita la mine", a declarat solista.

Mai mult decat atat, Happy Hour a difuzat un reportaj in care fostul sot o acuza ca l-a inselat cu cel mai bun prieten al sau. Vezi cum a reactionat artista si ce mesaj i-a transmis fostului sot!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni