• PRO TV
  • Leta Ilie, probleme cu fostul sot: "A ramas la fel, nu plateste pensia alimentara copiilor" VIDEO

Leta Ilie, probleme cu fostul sot: "A ramas la fel, nu plateste pensia alimentara copiilor" VIDEO

Leta Ilie, probleme cu fostul sot: "A ramas la fel, nu plateste pensia alimentara copiilor" VIDEO

Leta Ilie il acuza, iarasi, pe fostul sot, Sabin Ilie, ca isi neglijeaza copiii si spune ca fotbalistul nu ii vede cu saptamanile, cu lunile.

In mod surprinzator, Leta se intelege foarte bine cu actuala sotie a lui Sabin, Magda. “Ea este foarte misto, el a ramas la fel”. Si prin la fel, Leta intelege “iresponsabil”; ea sustine ca fostul ei sot nu le plateste copiilor pensia alimentara cuvenita. Asta dupa ce a cerut reducerea ei de la 3000 la 500 de euro pentru fiecare copil si desi in prezent pensia e fixata la 1000 lei.

Desi sunt despartiti de opt ani, partajul lor inca nu s-a incheiat. Motivul pentru care procesul treneaza este vila din Pipera, pe care Leta Ilie o vrea pentru ea si copiii ei; spune ca i-a oferit lui Sabin Ilie o alta casa si o masina, in schimbul vilei, dar el nu a acceptat.

In timp ce Sabin si-a refacut viata si are chiar si un baietel cu noua sotie, Magda, Leta se concentreaza pe cresterea copiilor si pe afaceri: viseaza sa isi poata deschide in viitorul apropiat un restaurant. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni