Sorin a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.
A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.
A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. A trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.
Din fiecare experienta a invatat cate ceva si chiar si acum cel mai fericit este cand oamenii se ridica multumiti de la masa: ”Ce poate fi mai placut pentru un Chef decat momentul cand oaspetii iti multumesc pentru bucuria de a petrece o seara savurand preparatele facute de mana ta?”Ca si ceilalti doi jurati de la ”MasterChef”, si Sorin a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti. A reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.