La cei 24 de ani, se poate lauda deja cu o cariera de 10 ani in bucatarie, fiind considerat copilul minune al bucatariei.
Florin gateste de la 14 ani. “Ma uitam la o emisiune de cooking pe un post italienesc. Mi-a captat atentia prestanta bucatarului care, in doar 30 de minute, a gatit un preparat spectaculos. Nu imi mai amintesc exact ce a gatit, doar designul farfuriei il am si acum in minte, a fost de-a dreptul impresionant. Dupa emisiune, mi-am dat seama ca asta mi-as dori sa fac si asa mi-am raspuns la intrebarea ,,ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?”. Astazi sunt bucatar, mi-am urmat visul si am muncit enorm in ultimii 10 ani, am facut nenumarate sacrificii. Consider ca in bucatarie ai intotdeauna de invatat, iar creativitatea nu are limite, ceea ce face ca meseria de bucatar sa fie una plina de provocari.”
Florin a pornit de jos, a spalat faianta, a curatat legume si a inceput sa traga cu ochiul la gatit. A fost numit chef la numai 18 ani, iar la 19, avid de invatatura, a plecat in Italia, unde a stat trei ani si unde a lucrat atat pentru un restaurant la care gatea 800 de portii pe zi, cat si pentru un hotel de patru stele, sub atenta indrumare a celebrului bucatar italian Mirco Botoni. Intos in tara, a ajuns Cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti. A gatit pentru Nicolas Cage, Dolph Lundgren, Roger Federer, Ion Iliescu, Wesley Snipes, Francis Ford Coppola, Jean-Claude Van Damme.