• PRO TV
  • Catalin Maruta se joaca de-a primarul. Afla ce fel de asistenta si-ar dori :)

Catalin Maruta se joaca de-a primarul. Afla ce fel de asistenta si-ar dori :)

Catalin Maruta se joaca de-a primarul. Afla ce fel de asistenta si-ar dori :)

Catalin Maruta se joaca de-a primarul si campania electorala. A decis sa se amuze impreuna cu echipa sa de la “Happy Hour”, asa ca nu o sa-si depuna pe bune candidatura.

Astfel, timp de 10 episoade, primarul marca "Happy Hour" isi va depune candidatura fictiva si va intra in cursa imaginara pentru Primarie, in stilu-i caracteristic. Traficul nu ar mai fi o problema daca Maruta ar fi "la putere", transportul in comun ar fi decent, iar atmosfera mult mai placuta. Promisiunile se tin lant, iar primarul Maruta cauta sa-si faca echipa ideala.


- Ce fel de primar crezi ca ai fi si ce promisiuni le-ai face bucurestenilor?

Repet, nu m-am gandit niciodata serios sa fiu primar, dar sa zicem asa, prin absurd, ca ma apuca patima politicii la batranete... Le-as promite bucurestenilor numai ceea ce stiu sigur ca pot sa fac. E foarte simplu sa promiti cate-n luna si-n stele, iar dupa ce esti ales sa-ti pui gluga-n cap si sa te faci ca ploua. Mie nu-mi plac lucrurile astea. Le-as promite bucurestenilor, de exemplu, liniste, atmosfera placuta, spatii verzi, un transport in comun decent. si, nu in ultimul rand, m-as ocupa de trafic, fiindca de la asta pleaca multi dintre nervii nostri zilnici. 

 

- Crezi ca ai reusi sa-ti respecti toate promisiunile?

Eu nu fac niciodata promisiuni decat daca stiu ca le respect. Altfel, prefer sa ma abtin. Iar acum nu mai vorbim numai de politica. in viata asta, am invatat ca reputatia se pierde o singura data, trebuie deci sa ai mare grija de ea.

 

- Care este sloganul tau ca primar?

Avand in vedere brand-ul TV care ma tine acum in linia intai, sloganul meu ar fi "Sa traiti happy!". Lumea ar sti de ce. Iar pentru alegatorii mei, n-ar fi numai Happy Hour, ci Happy Life.

 

- Ce vedeta de la noi ti-ai lua ca asistenta daca ai deveni primar?

Eu as angaja-o pe Andra, nu de alta, dar ma cunoaste cel mai bine si n-as avea nevoie nici sa-i spun ce-mi trebuie, ca ea rezolva inainte ca eu sa pronunt. Doar ca am impresia ca e prea ocupata ca sa accepte asemenea post stresant. Plus ca m-ar acuza unii de nepotism. Sau nu cumva e mai corect "nevestism"?

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni