• PRO TV
  • Andreea chiar este Zana Surprizelor! S-a operat la coloana, iar acum vrea sa plece in Africa! VIDEO

Andreea chiar este Zana Surprizelor! S-a operat la coloana, iar acum vrea sa plece in Africa! VIDEO

<span style="color:#f00;">Andreea chiar este Zana Surprizelor!</span> S-a operat la coloana, iar acum vrea sa plece in Africa! VIDEO

Zana Surprizelor a venit pe Happylica lui Maruta vesela si plina de bunadispozitie si surprize frumoase: "Doamne, ce mai exagerati! Va ascultam din culise si imi venea si mie sa-mi plang de mila... Ca nu mai pot sa-mi tin fetita in brate... Dar nu e asa!"

Andreea Marin Banica se simte foarte bine dupa operatia la coloana, pe care a facut-o la o clinica din Turcia: "Am capatat incredere in oamenii de acolo si apelez mereu la ei. Am avut mai multe operatii, dar nu vorbesc despre asta".

Dupa interventia chirurgicala, Andreea a iesit pe picioarele ei din spital: "Sunt Zoe, sunt barbata! Iar peste o saptamana ma pregatesc sa plec in Africa", a declarat ea, spre uimirea lui Maruta.

Zana Surprizelor merge cateva zile in Ciad, Africa, unde vrea sa ii ia un interviu unui om deosebit: "Sunt o femeie cu picioarele pe pamant, asa ca eu decid pentru mine. Acolo nu avem ambasada, exista un avertisment MAE sa nu calatoreasca romanii in acea zona, dar eu merg. Mi-am facut deja 3 injectii, o sa mai iau si pastile. Sper ca de-acum incolo sa recunoastem oamenii de valoare de langa noi si sa-i apreciem, asta incerc sa fac cu fundatia mea", a precizat Andreea Marin Banica la Happy Hour.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni