• PRO TV
  •  Lavinia Petrea le face farse colegilor din echipa ProTV!

 Lavinia Petrea le face farse colegilor din echipa ProTV!

 Lavinia Petrea le face farse colegilor din echipa ProTV!

Afla ce farsa i-au facut colegii Laviniei Petrea.

1.    Ati facut vreodata vreo farsa unui prieten? Cum a reactionat? Considerati ca v-a iesit asa cum trebuie?

Am incercat, dar nu prea mi-a iesit. Impreuna cu colegele de sectie i-am mutat masina lui Ovidiu Oanta, colegul nostru, ca sa creada ca i-a fost ridicata, numai ca nu prea s-a panicat si s-a gandit ca noi i-am facut-o. Il tot amenintam pentru ca el ne pacaleste mereu.

2.    Tie ti s-a facut vreodata vreo farsa?

O farsa sinistra! Eram cu doi colegi, operator si sofer, si ei au oprit langa o florarie si mi-au zis ca se duc sa dea comanda de o coroana pentru ca a murit un alt coleg care munceste mai mult in Buftea si il vedeam rar. I-am crezut, m-am intristat…  imi parea foarte rau. Si la cateva zile, o saptamana, mergeam pe strada si m-am intalnit cu colegul respectiv. Mi s-au inmuiat picioarele, m-am blocat, nu mai intelegeam nimic. Iar respectivul nu intelegea de ce ma uitam la el ca la o… fantoma. Nici in ziua de azi nu i-am spus! M-am suparat putin pe colegii mei.

3.    Ce n-ai vrea sa ti se intimple?

Sigur, nu as vrea sa mai fiu protagonista unei farse in care sa cred ca i s-a intamplat ceva rau cuiva. Daca farsa presupune sa treci prin momente de panica sau tristete, nu e ok. Exista si riscul sa ramai cu traume…


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni