• PRO TV
  • Minodora a slabit maxim: 17 kilograme din octombrie pana acum

Minodora a slabit maxim: 17 kilograme din octombrie pana acum

Minodora a slabit maxim: 17 kilograme din octombrie pana acum

Cantareata a venit la Happy Hour impreuna cu antrenoarea ei, Cori Gramescu. A inceput sa manance sanatos, sa faca sport si rezultatele se vad.

"Sunt fericita ca am slabit. Toata lumea imi zice. Cand ma uit in oglinda, ma mai intorc o data sa vad daca sunt eu. Poate o sa devin din nou mama", a declarat Minodora la Happy Hour.

"Si-a respectat dieta, a fost un client cu care s-a lucrat usor. N-a mai mancat intre mese. A avut trei mese pe zi si doua gustari intre, cu legume, carne slaba, fructe. Sper sa ajungem la 70-72 de kilograme, pe 1 martie, apoi va urma perioada in care se va modela. Acum are 77, ideal ar fi 68", spune Cori Gramescu.

Catalin Maruta nu este multumit de cum evolueaza lucrurile, asa ca promite o recompensa financiara demna de luat in seama oricui trimite imagini "compromitatoare", cu Minodora la fast-food.



Minodora nu a putut sta departe de scandalul in care este implicata Carmen Serban. Aceasta din urma este acuzata de o tanara ca ar fi intretinut relatii sexuale. Minodora, apriga din fire, spune clar si raspicat ca ea ar fi sarit la bataie in fata unor astfel de infamii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni