• PRO TV
  • Veta Biris, Niculina Stoican si Aurora Mihai au gatit o reteta traditionala de Paste

Veta Biris, Niculina Stoican si Aurora Mihai au gatit o reteta traditionala de Paste

Veta Biris, Niculina Stoican si Aurora Mihai au gatit o reteta traditionala de Paste

Cateva dintre traditiile culinare din Ardeal si Oltenia au fost dezvaluite telespectatorilor Pro Tv dornici sa puna pe masa de Paste ceva inedit, sambata, 3 aprilie, in emisiunea Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino.

Veta Biris, Niculina Stoican si Aurora Mihai, sotia lui Sandel Mihai, au gatit special pentru cei aflati in fata micilor ecrane. Ciorba cu branza, tocanita de miel cu mamaliguta, renumitul drob si un desert de casa sunt capete de afis pe meniul artistilor.

Persoanele sedentare sau cele care nu au mai facut sport de mult timp au nevoie de un antrenament special, ceva mai usor, cu ajutorul caruia sa intre in forma. Solista Adriana Vlad, iubita lui Vlad, basistul din bandul de la Happy Hour, si componenta a orchestrei de la Dansez pentru tine, condusa de Petre Geambasu a aratat care sunt primii pasi catre un tonus de invidiat, sambata, in Ce se intampla, doctore? 

Pentru ca tentatiile culinare sunt de-a dreptul irezistibile de sarbatori, in aceeasi editie a emisiunii, nutritionistii Gheorghe Mencinicopsci, Serban Damian si Corina Zugravu au vorbit despre cum arata masa lor de Paste. Telespectatorii Pro Tv au putut sa vada in aceeasi editie a emisiunii daca specialistii respecta cu sfintenie indicatiile culinare pe care le dau pe tot parcursul anului.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni