ß
Ii place sa gateasca si uneori o apuca bucatareala la miezul noptii. Astfel se relaxeaza Dana Rogoz dupa o zi agitata. A devenit experta in sushi, salate cu dressing de portocale, mustar si ulei si preparate inedite, precum pastele cu vodca!
Intr-un interviu pentru revista "Ce se intampla, doctore?", Dana Rogoz a povestit cat de mult ii place sa gateasca.
"Am constatat ca gatitul ma relaxeaza, mai ales dupa o zi agitata. In plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai usor decat sa faci o salata sau sa pui ceva la cuptor? Acum ma aflu in perioada in care pregatesc dulciuri - de la torturi, la bombone, trufe."
"Sunt din generatia noua care sta cu ipad-ul in bucatarie. Ma uit pe You Tube si incerc sa fac retete", spune Rogoz.
Citeste interviul integral in numarul de ianuarie-februarie al revistei "Ce se intampla, doctore?".
In curand, super show-ul Masterchef va debuta la Pro Tv!
Aproape 2.000 de bucatari amatori din toata tara au venit la preselectiile “MasterChef” de la Bucuresti manati de un singur gand: acela de a ajunge in cea mai tare competitie culinara a momentului care va desemna, la Pro Tv, primul MasterChef din Romania si va oferi premiul cel mare de 50.000 de euro. Juriul din Romania este format din trei chefi de top: Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.