• PRO TV
  • Andreea Esca a primit cadou de la colegi o brosa handmade cu mesajul "Si eu iubesc Romania!"

Andreea Esca a primit cadou de la colegi o brosa handmade cu mesajul "Si eu iubesc Romania!"

<span style="color:#f00;">Andreea Esca</span> a primit cadou de la colegi o brosa handmade cu mesajul<span style="color:#f00;"> "Si eu</span> <span style="color:#ffd700;">iubesc</span><span style="color:#00f;"> Romania!"</span>

Pentru ca nu are cont pe Facebook, Andreea a primit de la colegii ei o brosa handmade cu mesajul Si eu iubesc Romania!, pentru a transmite mai departe mesajul intr-un mod inedit.

Pasionata de bijuterii si accesorii, Andreea Esca va purta astazi, de 1 Decembrie, brosa special creata pentru a sustine campania De ce iubesc Romania?, demarata de ProTv odata cu implinirea a 16 ani.

Accesoriul, in forma de inima, si in culorile rosu, galben si albastru, contine toate elementele profilului de roman, pe care fiecare utilizator de Facebook il poate realiza intrand AICI.

Cei care sunt prieteni cu Andreea pe Facebook ar trebui sa stie ca niciuna dintre paginile existente nu este administrata de vedeta ProTv, tocmai pentru ca ea prefera comunicarea fata in fata.

Imi place contactul direct cu oamenii. Sunt mai de moda veche... dar n-am nimic impotriva Facebook-ului, pentru ca pe multi ii ajuta sa comunice lucruri importante sau sa se regaseasca dupa ani de zile. Si eu mai scriu pe pagina de Facebook a revistei The One”, a marturisit Andreea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni