Amy Winehouse nu a fost ucisa de stupefiante, cum s-a crezut initial...
...ci de cantitatea prea mare de alcool pe care a consumat-o inainte sa moara.
Potrivit persoanei care ancheteaza decesul cântaretei, concentratia de alcool a lui Amy Winehouse era de cinci ori mai mare decât cea legala pentru condus, informeaza Daily Mail. Investigatiile au aratat ca Amy Winehouse avea o concentratie de 416 mg de alcool la 100 ml de sânge.
Ancheta politiei britanice a confirmat astfel ipoteza producerii in cazul artistei a unui "stop and go", un termen care descrie un consum abuziv de alcool dupa o perioada de abstinenta.
"A consumat foarte mult alcool, concentratia era de 416mg la 100 ml de sânge, si consecinta acestui consum mare de alcool a fost moartea ei rapida si neasteptata", a declarat Suzanne Greenway, persoana care ancheteaza moartea cunoscutei cântarete.
Ultimele informatii au aratat ca pâna la escapada bahica din 22 iulie, Amy Winehouse nu a consumat nicio bautura alcoolica in luna respectiva.
Ea a fost gasita zacând in pat ziua urmatoare in locuinta ei din Camden, Londra. Bodyguard-ul sau, Andrew Morris, a declarat ca a crezut initial ca ea adormise, dar la ora 3 dupa-amiaza, când a verificat-o din nou, aceasta nu se misca.
Potrivit bbc.co.uk, politistii au descoperit la fata locului trei sticle goale de votca.
Examinarile facute imediat dupa decesul cântaretei nu au specificat o cauza exacta a mortii lui Amy Winehouse, dar permanentele lupte ale acesteia cu dependenta de droguri si de alcool, despre care toata lumea stia, au dus la crearea supozitiei ca stupefiantele au ucis-o.