• PRO TV
  • Elena Caragiu: “Rudele lui Toma s-au purtat oribil cu mine, fara suflet”

Elena Caragiu: “Rudele lui Toma s-au purtat oribil cu mine, fara suflet”

Elena Caragiu: “Rudele lui Toma s-au purtat oribil cu mine, fara suflet”

Elena Caragiu a venit din nou la “Happy Hour”, unde a vorbit despre ce s-a intamplat cu adevarat in noaptea aceea nefasta in care a avut loc cutremurul din ’77 si despre planurile sale legate de casa memoriala Toma Caragiu.

In noaptea cutremurului, tata astepta telefonul ei, iar Elena era plecata cu amantul la Predeal”, acuza fiica adoptiva a lui Toma Caragiu.

Minciuni, raspunde Elena Caragiu, care le reproseaza neamurilor ei ca s-au purtat oribil cu ea, fara pic de suflet. “Minciunile lor au culminat cu neadevarul ca as fi fost ucisa de un psihopat intr-un bar din New York. 30 de ani au spus minciuni despre mine, fiindca eu am fost plecata”, sustine ea.

Nu l-am despartit pe Toma de prima sotie, Maria Bondar, ei aveau deja o relatie tensionata inainte sa apar eu”, mai spune Elena Caragiu.

Elena e suparata pe rudele lui Toma fiinca nu i-au facut o casa memoriala artistului si ca au vandut casa pe care o detineau impreuna la Peris. “Persoana care o detine acum mi-a cerut 280.000 de euro anul trecut pe ea, anul asta nu mai vrea sa o vanda”, sustine doamna Caragiu.


Elena Caragea: Toma Caragiu nu a asteptat telefonul meu in noaptea aceea pe happyhour.protv.ro

Elena Caragiu: Nu l-am despartit eu pe Toma de prima sotie pe happyhour.protv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni