• PRO TV
  • Elena Caragiu: "Toma Caragiu a infiat-o pe Maria deoarece imi era mila de prima sotie"

Elena Caragiu: "Toma Caragiu a infiat-o pe Maria deoarece imi era mila de prima sotie"

Elena Caragiu: "Toma Caragiu a infiat-o pe Maria deoarece imi era mila de prima sotie"

Elena Caragiu, cea de-a doua sotie a regretatului actor a venit pe Happylica si a vorbit despre casnicia cu Toma Caragiu, dar si despere razboiul dintre ea si fiica actorului.

Doamna Elena Caragiu s-a cunoscut cu Toma la teatrul din Ploiesti, pe cand era o tanara debutanta. In perioada respectiva atat Elena cat si Toma erau casatoriti. "El nu putea sa aiba copii, de aceea a infiiat o fata, ea era fiica unui electrician", a spus Elena Caragiu.

Cat despre intalinirea dintre ea si Toma Caragiu aceasta, dar si despre deciazia de a o infia pe Maria Caragiu a povestit: "Da, a fost o intalnire pasionala din partea lui, el si cu tatal meu au facut o prieteni extraordinara. Acum, ma simt foarte vinovata de promisiunea de a infia aceasta fiica. Prima lui sotie bea foarte mult si isi dorea si ea un suflet. Mi-a fost foarte mila de dansa".

Elena Caragiu a mai vorbit despre faptul ca inainte ca ei sa se catoreasca, Toma s-a intalnit cu io ghicitoare care i-a spus: "Toma mi-a spus ca in viata lui s-a intamplat o mare schimbare de cand a venit la Ploiesti si el mi-a spus ca a venit o ghicitoare care i-a spus ca voi cunoaste o femeie, pe nume Elena. N-am crezut si mi-a mai povestit ca dupa acesti 14 ani sa fii foarte atent ca vei avea o prabusire mare in care o intreaga omenire se va sfarteca cu tine".

Urmareste mai jos ce a mai povestit cea de-a doua sotie a regretatului actor Toma Caragiu.



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni