Cristi Borcea si Alina vor face nunta mare duminica, la Otopeni! Meniul costa aproximativ 600 de euro de persoana, scrie Libertatea.
Seara va incepe cu o degustare de produse traditionale românesti, servite pe marginea piscinei: gratar, berbecut la protap, sarmalute si brânzeturi fine.
Primul aperitiv va fi format din foie gras marinat cu sampanie si amaretto, preparat pe vacuum si tinut la cuptor la 80 de grade Celsius, salate in miniatura pe un crevete, pe care se suprapun avocado, salata in straturi si inchise cu foi de placinta crocante si o maslina Kalamata si carpaccio de vita cu parmegiano.
Urmeaza o gustare calda din homar breton, adus special din Franta: “Ragout de homar” cu sparanghel verde si ciuperci Morelo.
Pâna la felul principal invitatii vor fi serviti si cu un sorbet de lime pe gheata, in sampanie.
Felul principal va fi un File Royal, combinatie de muschi de vita, de Monaco si escalop de foie gras cu sos Merlot, trufe, buchet de legume (sparanghel, morcov) si portocale, legate cu ata de praz.
Vedeta meniului o va constitui tortul. Acesta este un mousse de ciocolata cu zmeura. Are doi metri inaltime si peste 50 de kilograme.
Festinul culinar se va incheia asa cum a inceput, cu bucate traditionale românesti.
Se va bea sampanie Dom Perignon (160 euro/sticla)