ß
Pescobar și-a deschis, la începutul lunii martie, un restaurant și în Londra. Acesta nu s-a lăudat doar cu încasări record, ci și cu un preparat ce, spune el, nu se mai găsește nicăieri: shaorma cu caracatiță.
Gallery
Unul dintre cele mai comandate preparate din meniu, caracatița, a devenit vedeta restaurantului din Londra deschis de Pescobar. Acesta a decis să meargă și mai departe și să nu o servească așa cum și-a obișnuit clienții, ci într-o shaorma.
Atât britanicii, cât și românii au făcut coadă la restaurantul lui Pescobar din Londra, pe care l-a deschis la începutul lunii martie. Clienții au făcut coadă pentru o shaorma cu caracatiță, cea mai nouă invenție a acestuia.
Recent, după ce a dat lovitura cu preparatele sale, Pescobar a dezvăluit și cât costă vedeta meniului. Pentru o shaorma cu caracatiță, clienții trebuie să scoată din buzunar aproximativ 18 lire, însemnând 105 lei.
„Uite asta, Octopus Kebab, puteți să căutați pe tot internetul din lumea asta! Care îmi găsește așa ceva, eu îi fac plata direct. Oriunde în lume te uiți, dacă găsești Octopus Kebab, să poată să stea pe băț. Că asta înseamnă Kebab, să poată să stea pe băț. Asta este invenția: faptul că această caracatiță poate să stea pe băț.
Uite așa vine din Senegal! E direct gătită și stă pe băț. Noi doar o încălzim. Ea stă acolo cu orele. Totul e natural, nu punem chimicale în ea. Avem și hot-dog de caracatiță, avem și Fritto Misto. Cât costă? 17,8 pounds un hotdog, o șaorma”, a spus afaceristul.
Primul weekend de după deschiderea restaurantului i-a demonstrat lui Pescobar că nu s-a înșelat nici de această dată. În doar două zile, acesta a încasat peste 6,5 milioane de lei, afacerea dovedindu-se a fi una cu adevărat profitabilă.
„Nu mă mai umflați cu pompa așa, că doar un milion de pounds am făcut weekendul ăsta, nu am făcut trei. Lăsați-o ușor (…) În două zile am făcut 1,1 milioane de pounds (n.r. 6.517.599 lei), încasări. Uite și acum, intru înăuntru, e ora 12.00, da. Uite, oameni aici, la mese”, spunea Pescobar.
Sursa foto: Instagram