
ß
Pescobar, controversatul om de afaceri care deține cele mai renumite restaurante în care se consumă fructe de mare, a dezvăluit ce salarii au angajații săi.
Gallery
Paul Nicolau este bine cunoscut pentru viața amoroasă tumultuoasă, dar și pentru afacerea cu fructe de mare pe care o are în mai multe orașe din țară. Patronul celor mai râvnite restaurante din zona de Nord a Capitalei a dezvăluit ce salarii încasează angajații săi în fiecare lună.
Fără pic de reținere, Paul Nicolau, invitat într-un podcast, a spus cu subiect și predicat ce sume încasează angajații săi în fiecare lună.
Omul de afaceri a mai precizat le oferă angajaților săi 1% din încasări, precum și „bani de buzunar”. Pentru simplu fapt că vin la muncă, Pescobar le dă angajaților săi 300 de lei pe zi.
„Managerii mei pot atinge sume mari, mai mari decât media cu mult a ceea ce înseamnă 15 mii de euro, 14 mii de euro, 10 mii de euro, pe lună, în lunile de vară. A luat cel mai mult într-o lună Lavinia, la mare, la Mamaia. E simplu, le dau 1% din încasări, nu din profit, din încasări. Adică, dacă eu fac 1 milion de euro și sunt luni în care eu pot să fac într-o locație foarte mult, mai ales la mare. Managerul acelei locații ia 10 mii de euro, plus 300 de lei pe zi, atât le dau, că vin la muncă, plouă, ninge, fac banul, nu fac banul, au 300 de lei. Sunt doi manageri pe locație, au 9000 de lei sigur din 30 de zile, plus ăia, ăia sunt banii”, a dezvăluit Pescobar într-un podcast.
@pleiboy.carti suntem darnici #fyp #viral #foryoupage #fypage #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Pleiboy Carti
Sursă foto: Instagram