ß
  • PRO TV
  • Noua modă la români, în materie culinară: burgerul din carne de urs. Cât costă și unde îl poți mânca

Noua modă la români, în materie culinară: burgerul din carne de urs. Cât costă și unde îl poți mânca

Noua modă la români, în materie culinară: burgerul din carne de urs. Cât costă și unde îl poți mânca

Burgerul din carne de urs a devenit noul punct de atracție culinară pentru gurmanzii din România. Introducând o premieră absolută pe scena gastronomică europeană, acest preparat inedit poate fi savurat în Brașov, orașul de la poalele Tâmpei. Deși prețul său este considerat piperat, curioșii se grăbesc să îl guste, în ciuda faptului că se comercializează în ediție limitată.

Restaurantul care a adus burgerul de urs pe masa clienților a debutat cu acest preparat deosebit în noaptea de Revelion, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Cei care au avut ocazia să se răsfețe cu această delicatesă au fost încântați, iar vestea s-a răspândit rapid. Astfel, numeroși clienți sunt acum dispuși să experimenteze noua senzație gastronomică.

Cât costă un burger de urs? Această curiozitate are un răspuns clar: pentru 450 de grame de deliciu culinar, pasionații de preparate rare trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 200 de lei. Chiar și așa, cererea continuă să fie ridicată, iar entuziasmul clienților demonstrează că experiențele unice își găsesc mereu locul în meniurile iubitorilor de mâncăruri speciale.

Deși se vinde doar pentru o perioadă limitată, burgerul de urs promite să rămână o amintire de neuitat pentru cei care îndrăznesc să exploreze noi frontiere culinare.

„Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa. Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe.

Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 i-am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol. Preparatul acesta e cel mai cerut, dar e în cantitate limitată. Burgerii de urs s-au vândut foarte bine, în ultimele două zile. Dacă se va continua în ritmul acesta cu comenzile, în trei-patru luni se vor termina. Carenea de urs duce foarte mult spre vită, ca gust.

L-am avut în meniu și de Revelion și peste jumătate din clienți au dorit să-l guste. Mulți au revenit zilele acestea să-și mai cumpere unul. Burta de vită crocantă, sarmalele cu ghimbir și budinca de cozonac sunt alte preparate atipice disponibile în noul nostru meniu”, a declarat Valentin Șoneriu, directorul restaurantului situat sub Tâmpa, potrivit click.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni