ß
  • PRO TV
  • Câți bani vrea să câștige Pescobar în anul 2025: „Primul milion de euro l-am făcut de mult”

Câți bani vrea să câștige Pescobar în anul 2025: „Primul milion de euro l-am făcut de mult”

Câți bani vrea să câștige Pescobar în anul 2025: „Primul milion de euro l-am făcut de mult”

Fără doar și poate, Pescobar este unul dintre cei mai mediatizați români din ultimii ani, iar afacerile lui au fost de multe ori în centrul atenției.

Chiar dacă a avut tavernele închise de către ANPC o perioadă de timp, afaceristul se pare că a căzut tot în picioare, iar conturile lui s-au rotunjit vizibil de la un an la altul.

Recent, într-un podcast care a fost postat pe YouTube, Paul Nicolau a dezvăluit câți bani a câștigat în anul 2024, dar și ce sumă speră să-i intre în cont anul viitor.

„Este cel mai bun moment al României din punct de vedere economic și al stării de viață. Eu am acum 350 de angajați și 12 restaurante. Indiferent de ceea ce se întâmplă, oamenii tot vin și mănâncă. Eu vând mâncare. Mâncarea se va vinde oricând. Anul trecut mi-au închis toate restaurantele. Eu am făcut tot ceea ce mi-au spus cei de la ANPC și acum e farmacie peste tot. Îi știu pe toți care se bucurau, dar acum mă bucur eu. Anul acesta, între 25 și 30 de milioane de euro am făcut, ceva «ușor». Dar am și muncit de am rupt. La anul cred că fac 40 de milioane de euro.

Primul milion l-am făcut de mult, dar nu-l simți, îl valorifici, nu te uiți la el și spui: «Ce frumos e milionul ăsta». Nu e așa cu milioanele astea. Cred că l-am făcut de mai bine de 10 ani. De la un milion încolo toate sunt la fel. Eu muncesc mult, chiar dacă lume zice că mă duc colo și colo. Peste tot unde pun mâna, mă doare. Dacă le dau cei 350 de angajați care mă «cocoșează» sau cele 12 restaurante și tot ceea ce implică afacerile astea, nu cred că mai e așa frumos. Nu e doar că te distrezi. Trebuie să-ți faci treaba, că altfel se duce totul de râpă”, a spus Pescobar.

Patronul de taverne a mai spus și că, în domeniul în care lucrează el, cel mai important este ca ospătarii să fie fericiți și mulțumiți de banii pe care îi câștigă.

„În domeniul HoReCa, la fel ca în alt domeniu, dar vorbim de cel al ospitalității, în care ospătarul trebuie să fie zâmbăreț și să aibă atitudine corectă și în concordanță cu brandul restaurantului, trebuie să fie motivat. Nu e greu. Banii îl fac să fie ok la muncă. Asta e valabil pentru 90% dintre angajați. Mai sunt și ultraprofesioniștii care își duc sarcina muncii până la capăt, chiar dacă nu au făcut tips-ul pe care îl voiau”, a mai afirmat Paul Nicolau.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni