• PRO TV
  • O fetiță de 9 ani a reușit să iasă singură dintr-o mașină care a căzut de pe un pod. Șoferul a decedat

O fetiță de 9 ani a reușit să iasă singură dintr-o mașină care a căzut de pe un pod. Șoferul a decedat

O fetiță de 9 ani a reușit să iasă singură dintr-o mașină care a căzut de pe un pod. Șoferul a decedat

Accident tragic, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vrancea, unde un autoturism a căzut de pe un pod, în localitatea Jitia. Şoferul a murit pe loc, iar o fetiţă de nouă ani aflată în maşina răsturnată pe plafon, a reuşit să iasă singură.

Un bărbat de 37 de ani a decedat, sâmbătă, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a căzut, cu autoturismul pe care îl conducea, de pe un pod, la Jitia. În autoturism se mai afla o fetiţă, de nouă ani, care a ieşit singură din maşină după impactul cu solul.

"Astăzi, ora 08,50, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Jitia. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că din cauza neadaptării vitezei de deplasare, un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, căzând de pe un pod. Din nefericire, cadrele medicale sosite la fata locului au declarat decesul conducătorului auto", a precizat IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Două tinere au scăpat nevătămate după ce maşina în care se aflau a plonjat într-un râu

Tot sâmbătă, un accident similar a avut loc în localitatea Lereşti din judeţul Argeş, unde o şoferiţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi a ajuns într-un râu. Cele două tinere, cu vârste de aproximativ 20, respectiv 22 de ani, care se aflau în autoturism au scăpat tefere. Ele au primit asistenţă medicală la locul accidentului şi au refuzat să meargă la spital.

Foto IPJ Vrancea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni