• PRO TV
  • Declarația de dragoste cu care Viorel Lis a copleșit-o pe Oana Lis. Ce cuvinte frumoase a putut să îi spună: "Ești totul"

Declarația de dragoste cu care Viorel Lis a copleșit-o pe Oana Lis. Ce cuvinte frumoase a putut să îi spună: "Ești totul"

Declarația de dragoste cu care Viorel Lis a copleșit-o pe Oana Lis. Ce cuvinte frumoase a putut să îi spună: "Ești totul"

La 80 de ani, Viorel Lis i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției sale Oana, pe care aceasta a împărtășit-o pe rețelele sociale.

Gallery

​După o relație lungă și un mariaj ce durează de 13 ani, Oana continuă să îi fie alături fostului primar al Capitalei, mai ales acum, când acesta se confruntă cu mari probleme de sănătate.

De curând, Viorel Lis a ținut să îi dacă o mărturisire super emoționantă Oanei, prin care i-a mulțumit că îi este alături de atât timp.

„Tu ești totul pentru mine. Tu ești asistenta mea, tu ești infirmiera mea, tu ești ospătărița mea, tu ești prietena mea, tu ești iubirea mea, tu ești sprijinul meu”.

Oana a adăugat în glumă că destinul i-a surâs lui Viorel când a decis să fie alături de ea, cu toate că „umblase cu mai multe femei pe vremea aceea”, a scris aceasta pe Facebook.

În ultimele luni, Oana Lis a fost nevoită să găsească soluții pentru a susține financiar tratamentul medical necesar lui Viorel. Ba chiar și-a vândut câteva obiecte personale pe rețelele de socializare pentru a obține bani.

Ea a declarat că a fost profund impresionată de susținerea celor din jur, observând că oamenii simpli au fost cei care au ajutat-o cu mici donații și au rezonat cu situația sa. „Românii știu ce înseamnă greul... omul sărac te înțelege, ăsta este adevărul”, a spus Oana.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni