• PRO TV
  • Ce pensie are Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare TV continuă să muncească și la 61 de ani: "Nu poți să trăiești". Suma este una modestă

Ce pensie are Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare TV continuă să muncească și la 61 de ani: "Nu poți să trăiești". Suma este una modestă

Ce pensie are Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare TV continuă să muncească și la 61 de ani: "Nu poți să trăiești". Suma este una modestă

Mihaela Tatu, fostă prezentatoare TV, a dezvăluit suma modestă pe care o primește drept pensie după o viață întreagă de muncă.

În ciuda anilor dedicați carierei în televiziune și radio, suma pe care o încasează lunar este de 3.100 de lei, aproximativ 600 de euro, insuficientă pentru a acoperi toate cheltuielile lunare. Aceasta i-ar ajunge doar pentru a plăti chiria, motiv pentru care continuă să lucreze și la 61 de ani.

„Cu pensia pe care o am, nu poți să trăiești. Este pensia pe o viață întreagă de muncă, de la 18 ani,” a mărturisit Mihaela Tatu,  la emisiunea „La Măruță”.

De-a lungul carierei sale, Mihaela Tatu a avut diverse locuri de muncă, de la contabilă într-o uzină din Brașov, la prezentatoare de emisiuni TV, precum „De 3x femeie,” și mai târziu trainer în comunicare.

Mihaela Tatu continuă să muncească 

Chiar și după ieșirea din televiziune, a ales să își continue activitatea profesională, găsind bucurie și satisfacție în ceea ce face, mai ales că îi permite să acopere costurile traiului zilnic.

„Muncești până în ultima clipă, dar nu muncești pentru că trebuie, ci pentru că îți place. Muncești cu plăcere și cu bucurie,” a adăugat ea.

Mihaela a vorbit și despre alegerile sale în plan personal. După divorțul de tatăl fiicei sale și o relație ulterioară, vedeta a decis să fie singură, găsindu-și împlinirea în activitățile personale și pasiunea pentru cunoaștere.

„Cu cât trece timpul, te obișnuiești tot mai mult să fii singură. Eu am descoperit că sunt însetată de cunoaștere și timpul meu este foarte prețios,” a explicat ea, subliniind că preferă să își dedice timpul evoluției sale personale și studiului, fără să simtă nevoia unei relații.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni