• PRO TV
  • Mihai Trăistariu a semnat deja contractele pentru concertele de Revelion 2025. Suma impresionantă pe care o va încasa artistul în noaptea dintre ani

Mihai Trăistariu a semnat deja contractele pentru concertele de Revelion 2025. Suma impresionantă pe care o va încasa artistul în noaptea dintre ani

Mihai Trăistariu a semnat deja contractele pentru concertele de Revelion 2025. Suma impresionantă pe care o va încasa artistul în noaptea dintre ani

Mihai Trăistariu are deja agenda plină de concerte în seara de Revelion! Artistul va cânta la mai multe restaurante de lux de pe Valea Prahovei și remunerația va fi pe măsură.

Gallery

​Cântărețul care a ocupat locul 4 la Eurovision în 2006 cu hitul „Tornero” va întreține atmosfera în noaptea dintre ani în stațiunea Sinaia.

„Anul acesta o să cânt numai la Sinaia, am concerte, mai multe ca niciodată. Îmi convine să merg acolo, pentru că fac mai mulți bani așa. De vreo 10 ani, tot cânt de Revelion la Sinaia, unde, în timp, s-au legat invitațiile, pe la resorturi, hoteluri, restaurante. Îmi convine să fie toate într-un loc, într-o stațiune, ca să nu stau pe drumuri prin țară, de Revelion”,  a declarat artistul pentru Click!

Mihai Trăistariu este transparent când vine vorba de tarife și a mărturisit că în noaptea dintre ani va câștiga o „mică” avere.

„Scot cam 10.000 de euro, din toate recitalurile susținute în Sinaia”, a declarat artistul potrivit sursei menționate mai sus.

Acesta a dezvăluit și cât încasează pentru un recital de 45 de minute.

„Eu cer întotdeauna 1.500 de euro, indiferent unde cânt, că e în România, Bulgaria sau în oricare altă țară. Aceștia sunt banii, e tarif fix, atât costă prezența mea pe scenă la evenimente”, a mărturisit solistul.

El a adăugat că onorariul său este neschimbat din 2006 și că din repertoriul său nu lipsesc muzica ușoară și populară.

„Am un program cu toate genurile muzicale, pentru toate gusturile. Lumea vrea și să danseze, să încingă hora, la petreceri!”, a conchis artistul.

Fotografii: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni