• PRO TV
  • Horoscop zilnic 26 octombrie 2024. Vărsătorii primesc bani dintr-o sursă neașteptată, Peștii trebuie să facă armonie în cuplu

Horoscop zilnic 26 octombrie 2024. Vărsătorii primesc bani dintr-o sursă neașteptată, Peștii trebuie să facă armonie în cuplu

Horoscop zilnic 26 octombrie 2024. Vărsătorii primesc bani dintr-o sursă neașteptată, Peștii trebuie să facă armonie în cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 octombrie 2024.

Berbec

Posibil astăzi să apară niște tensiuni interioare, să te lupți cu dorința de a socializa, de a interacționa cu ceilalți, și a sta izolat. În partea a doua a zilei, prietenii îți propun o ieșire și cooperezi fără să stai pe gânduri.


Taur

Astăzi este posibil să nu știi cum să abordezi o chestiune de cuplu, însă comunicarea deschisă este necesară pentru a lămuri niște aspecte. Ai răbdare, evită critica, mai ales dacă vrei să nu agravezi situația! Posibil să acționezi într-un proiect personal și să ai satisfacții.

Gemeni

Astăzi nu te afli în cea mai bună formă. Dacă simți că te irită orice în relațiile cu ceilalți, recomandarea astrelor este să faci ceva ce-ți face plăcere, chiar să lucrezi la un proiect personal, care-ți aduce satisfacție. De asemenea, te preocupă creșterea personală, citești și cauți să afli răspunsuri.

Rac

Astăzi se anunță o zi activă în toate formele de comunicare și interacționare: vorbești mult, scrii, faci deplasări, ai întâlniri. Ești inspirat, iar intuiția este la cote înalte. În planul sentimental experimentezi conexiuni cu cineva special sau lucrezi la un proiect în care pui multă pasiune.

Leu

Relația sentimentală poate trece la alt nivel, mult mai profund, pentru că ai revelații și simți că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. În partea a doua a zilei, faci niște cheltuieli pentru casă. De la serviciu afli informații care te îngrijorează.

Fecioară

Luna îți traversează zodia și s-ar putea să rezolvi o serie de chestiuni personale. Pe de altă parte, s-ar putea să faci niște investiții în casă, însă apar blocaje. Posibil partenerul să nu fie de acord cu cheltuielile. În planul relațiilor de prietenie este un moment bun să reiei niște legături mai vechi.

Balanță

Tensiunile pot să apară foarte ușor astăzi în relațiile tale, așa că recomandarea astrelor este să eviți conflictele și să-ți urmărești planurile. S-ar putea să primești sprijin într-un proiect pe care-l desfășori cu un prieten.

Scorpion


Dacă te concentrezi pe ceea ce nu ai sau nu ai reușit să realizezi în ultima perioadă vei simți nemulțumiri. Pe de altă parte, dacă apar niște frustări și cauți răspunsuri, vei rezolva o problemă emoțională mai veche. Ieși din zona de confort și rutina zilnică și vei avea o stare de spirit mai bună!

Săgetător

Astăzi este posibil să nu vezi cu ochi buni o propunere din partea unui prieten sau colaborator cu care mai desfășori activități. Dezbaterile se pot transforma foarte ușor în conflicte dacă nu ai grijă, iar diferențele de opinie să ducă la o ruptură.

Capricorn

Astăzi ai putea să cauți activități care să-ți aducă satisfacție și astfel să-ți crească nivelul de energie. De asemenea, atragi persoane de la care poți învăța și să aveți un schimb de idei și experiențe, care vor contribui la dezvoltarea ta.

Vărsător

Încearcă și nu pune la suflet discuțiile care apar astăzi, legate de banii la comun și administrarea acestora! În zilele următoare vin bani dintr-o sursă de unde nu te aștepți. De asemenea, dacă ai niște nemulțumiri, te poți elibera de ele dacă reușești să vezi și din altă perspectivă situația.

Pești

Astăzi, te preocupă reevaluarea relației de cuplu și deși apar tot mai dese conflicte cu partenerul în ultima perioadă, contextul astral și aspectele, care se formează între planete, vin să aducă și rezolvări, înțelegeri și armonie. Trebuie doar să vrei să cooperezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni