• PRO TV
  • Planul diabolic pus la cale de Laura Crișan după ce și-ar fi ucis tatăl. Ce ar fi vrut să facă în casa acestuia, după înmormântare

Planul diabolic pus la cale de Laura Crișan după ce și-ar fi ucis tatăl. Ce ar fi vrut să facă în casa acestuia, după înmormântare

Planul diabolic pus la cale de Laura Crișan după ce și-ar fi ucis tatăl. Ce ar fi vrut să facă în casa acestuia, după înmormântare

În urmă cu aproximativ trei ani, omul de afaceri Ioan Crișan a murit în urma unui atentat cu bombă: mașina în care se afla a explodat la scurt timp după ce s-a urcat la volan.

Crima din anul 2021 a rămas nerezolvată, însă zilele trecute oamenii legii din România au reținut-o pentru 24 de ore Laura, fiica lui Ioan Crișan, care ar fi orchestrat crima.

Din lipsă de probe, femeia a fost însă eliberată, iar în momentul în care reporterii au intrat în contact cu ea, Laura Crișan a afirmat că este nevinovată și că nu a fost implicată în uciderea tatălui ei.

Potrivit informațiilor oferite de un post de televiziune de știri, fiica Laurei Crișan a dezvăluit că femeia a vândut o casă care i-a aparținut afaceristului, chiar dacă Ioan Crișan luase decizia, înainte de a fi ucis, că o locuință va ajunge la nepoata lui, iar alta la nepotul lui.

Mai mult decât atât, un martor a dezvăluit că, după ce și-ar fi ucis tatăl, Laura Crișan voia să incendieze și una dintre casele acestuia, care i-a rămas ei, deoarece era prea mare și nu își permitea să o întrețină.

„Pentru a scăpa de dificultăţile date de nevoia întreținerii unei case de dimensiuni relativ mari (casa părintească a victimei, modernizată și pusă la dispoziția fiicei), Laura Crișan a intenţionat să o incendieze. A efectuat anumite demersuri pentru a identifica o persoană care să o ajute în acest scop, după care a renunţat la idee”, a spus un martor.

foto: Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni