• PRO TV
  • Nicole Cherry, Florin Salam și Adrian Minune, moment spectaculos! Cei trei au cântat împreună “Ederlezi” , iar fanii au fost complet impresionați

Nicole Cherry, Florin Salam și Adrian Minune, moment spectaculos! Cei trei au cântat împreună “Ederlezi” , iar fanii au fost complet impresionați

Nicole Cherry,  Florin Salam și Adrian Minune, moment spectaculos! Cei trei au cântat împreună “Ederlezi” , iar fanii au fost complet impresionați

Invitată la nunta prietenei sale Larisa Udilă, Nicole Cherry a atras atenția tuturor celor prezenți la eveniment prin talent și vocea incredibilă, dar și o ținută stylish.

Gallery

​Momentul special și inedit al serii a fost interpretarea piesei “Ederlezi” alături de Florin Salam. Totul s-a întâmplat spontan, vocile celor doi artiști au sunat impecabil împreună, iar invitații de la nuntă au apreciat momentul. Adrian Minune li s-a alăturat și au transformat momentul într-un adevărat spectacol. Videoclipul postat pe TikTok a devenit viral, peste 1.6 milioane de vizualizări, iar comentariile de apreciere nu au întârziat să apară: “Nicole, forță voce, nu glumă”, “orchestra lui Salam a rămas blocată când a auzit această copilă extraordinară”, “Nicole Cherry a făcut liniște, direct regină”.

@bassamdabbas ???#fy #like #fyp ♬ sunet original - Bassam Dabbas

Luna trecută, Nicole a lansat “MY LOVE”, o piesă îndrăzneață și catchy, un manifesto al libertății muzicale pe care îl vei asculta pe repeat.

“Muzica este viața mea, este dragostea mea. Îmi doresc să ne putem bucura liberi de lucrurile care ne fac plăcere, inclusiv de piesele care ne bucură sufletul, indiferent de genul muzical. Play “MY LOVE”!, a declarat artista odată cu lansarea piesei. 

Este cu atât mai clar că pentru Nicole Cherry nu există bariere când vine vorba de genuri muzicale, astfel că momentul cu Florin Salam și Adrian Minune este o confirmare în acest sens.

Nicole Cherry pregătește lansarea unui nou single care se numește “Liniște”. Artista a postat deja o mică parte din piesă special pentru fani, pentru a se bucura de ea până la lansare.

Nicole Cherry - Liniște

@nicolecherry Vreau sa pun lumea pe mut‼️ #spookyseason #halloween #liniste #nicolecherry ♬ Liniste - Nicole Cherry

Nicole Cherry a fost singura artistă de pe scena Summer in the City care a cântat în deschiderea lui 50 Cent. Anul trecut, Nicole Cherry a cântat în deschiderea lui Jason DeRulo, tot în cadrul Summer in the City, dar și înainte de J Balvin la Neversea. În 2022, Nicole a fost opening act la show-ul Maluma de la Romexpo. Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe

YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei peste 11 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile. 

”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni