• PRO TV
  • Betty Salam, primele declarații despre al doilea copil. Fiica lui Florin Salam așteaptă cu nerăbdare să își mărească familia: „O fetiță”

Betty Salam, primele declarații despre al doilea copil. Fiica lui Florin Salam așteaptă cu nerăbdare să își mărească familia: „O fetiță”

Betty Salam, primele declarații despre al doilea copil. Fiica lui Florin Salam așteaptă cu nerăbdare să își mărească familia: „O fetiță”

Betty Salam a vorbit despre al doilea copil al ei și al lui Cătălin Vișănescu, la scurt timp după ce s-au împăcat. Cei doi sunt deciși să facă lucrurile să meargă din ce în ce mai bine, după ce au suferit foarte mult în perioada în care stăteau separați.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, soțul ei, au decis să ia o pauză, în urmă cu doar câteva luni, întrucât certurile începuseră să își facă simțită prezența în viața lor. După doar câteva zile, și-au dat seama că nu pot sta unul fără altul și s-au împăcat, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Betty Salam și Cătălin Vișănescu mai vor un copil

În urmă cu șase ani, Betty Salam l-a adus pe lume pe Mathias, pe 1 octombrie, zi în care și tatăl ei este născut. Aceasta se ocupă foarte mult de educația micuțului, mărturisind că fiul ei reprezintă o prioritate pentru ea.

Recent, fiica lui Florin Salam a mărturisit că își mai dorește un copil și speră ca, de data aceasta, să fie mamă de fată. Cu toate acestea, nu își face speranțe, deoarece vrea ca a doua sarcină să vină peste ceva timp și, fiind și un aspect pe care nu ea îl poate controla, lasă lucrurile să vină de la sine.

Citește și:

„Acum, momentan, nu. Aș fi vrut să mai avem o fetiță, o mini Betty, dar nu știu. Știi cum e. Chestia asta nu ți-o poți programa. Eu spun că aș vrea în doi ani, dar, poate, într-o săptămână, rămân însărcinată. Mi-aș dori ca Mathias să mai aibă o surioară”, a spus fiica lui Florin Salam, în cadrul unui podcast.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au trecut printr-o perioadă dificilă

În urmă cu doar câteva luni, Betty Salam anunța că ea și Cătălin Vișănescu au decis să ia o pauză, după o perioadă în care certurile erau la ordinea zilei. Deși se așteptau ca pauza să dureze ceva timp, după zile întregi în care plângeau unul după altul, au decis să se împace, iubirea dintre ei fiind mult prea mare.

Citește și:

„Nu am stat foarte mult departe de Cătălin. Nu știu ce s-a întâmplat mai exact și ne certam din lucruri mărunte, din orice lucru mărunt. Nu ne mai înțelegeam deloc. Plângeam la telefon și eu și el, nu înțelegeam de ce am făcut pasul ăsta, de ce am vrut pauză, dacă noi nu putem sta unul fără celălalt și am înțeles care a fost problema, de fapt”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni