• PRO TV
  • Îți mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Cum arată acum și cu ce se ocupă Elena Vasilache

Îți mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Cum arată acum și cu ce se ocupă Elena Vasilache

Îți mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Cum arată acum și cu ce se ocupă Elena Vasilache

După destrămarea trupei Candy, Elena Vasilache s-a mutat în Anglia, acolo unde și-a deschis o mică afacere. Iată cu ce se ocupă, de fapt, și cât de mult s-a schimbat!

Gallery

Trupa Candy făcea senzație în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă cele trei artiste au renunțat la proiectul prin care au devenit celebre și au mers fiecare pe drumul său. Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au rămas în atenția publicului și după destrămare, însă Elena Vasilache a ales să își trăiască viața departe de luminile reflectoarelor.

Deși a mers pe un drum complet diferit de fostele sale colege de trupă, Selena de la Candy se bucură de un succes răsunător și peste hotare. Mutată în Anglia, vedeta și-a deschis o mică afacere cu aranjamente florale, însă nu se laudă, fiind o prezență discretă pe rețelele de socializare. (Vezi în galeria de mai sus cum arată acum Selena din trupa Candy)

Chiar dacă muzica lor răsuna peste tot în țară la începutul anilor 2000, iar trupa a fost de mare succes, Elena Vasilache nu mai ține legătura cu fostele sale colege, așa cum povestea Claudia Pavel la un moment dat, potrivit viva.ro.

„Cine știe? Am putea reuni trupa, am văzut că se poartă reuniunile, deci niciodată nu se știe. Nu am păstrat legătura cu niciuna, nici cu Giulia, dar când ne vedem, ne bucurăm că ne vedem una pe cealaltă, ne strângem în brațe sincer și vorbim despre copii, dar nu vorbim zilnic”, declara artista.


Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni