• PRO TV
  • Cum arată femeia care „a ieșit la pensie” la 3 ani după ce a câștigat 67 de milioane de euro dintr-o platformă pentru adulți

Cum arată femeia care „a ieșit la pensie” la 3 ani după ce a câștigat 67 de milioane de euro dintr-o platformă pentru adulți

Cum arată femeia care „a ieșit la pensie” la 3 ani după ce a câștigat 67 de milioane de euro dintr-o platformă pentru adulți

Fără doar și poate, Corinna Kopf, o tânără influencer de doar 28 de ani, a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume datorită platformelor interzise.

​​Cu milioane de fani pe rețelele de socializare, Corinna Kopf a câștigat aproximativ 67 de milioane de dolari, după cum afirmă chiar ea, datorită platformei OnlyFans.

Gallery

​Tânăra de 28 de ani s-a lăudat că în cea mai bună lună a ei pe celebra platformă interzisă minorilor a câștigat nu mai puțin de 2,6 milioane de dolari. Chiar dacă sumele care i-au intrat în cont sunt uriașe, se pare că femeia din SUA nu îți mai dorește să apară pe OnlyFans.

„Fără link în bio”, a scris Corinna Kopf pe rețeaua X (fostul Twitter), după ce și-a șters de pe cont link-ul care ducea către OnlyFans.

Tânăra care pe 01 decembrie va împlini 29 de ani nu a făcut mai multe declarații, astfel că fanii se întreabă acum dacă totul este doar o strategie de marketing, pentru a atrage și mai mulți bani, sau dacă renunță definitiv la contul pe care îl avea pe celebra platformă pentru adulți.

Sumele pe care Corinna Kopf le-a câștigat din OnlyFans au fost făcute publice de ea pe Twitch în urmă cu doar câteva săptămâni, semn că de atunci se gândea să renunțe la cont.

Banii obținuți de tânăra din SUA i-au intrat în cont în doar trei ani, deoarece ea s-a apucat de OnlyFans în anul 2021! În primele 48 de ore, ea a reușit să câștige peste 1 milion de dolari.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni