• PRO TV
  • Oana Roman a primit un semn divin din partea Mioarei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei este convinsă că mama ei comunică din lumea de dincolo: „Datorită ei am reușit”

Oana Roman a primit un semn divin din partea Mioarei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei este convinsă că mama ei comunică din lumea de dincolo: „Datorită ei am reușit”

Oana Roman a primit un semn divin din partea Mioarei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei este convinsă că mama ei comunică din lumea de dincolo: „Datorită ei am reușit”

În luna februarie a acestui an, Mioara Roman s-a stins din viață, după ce, timp de mai mulți ani, a fost chinuită de diverse probleme de sănătate. Recent, Oana Roman a dezvăluit faptul că a primit un semn divin din partea mamei sale și chiar și fiica ei, Isabela, și-a dat seama despre ce este vorba.

 

Gallery

De când Mioara Roman a murit, Oana Roman a mărturisit că a primit de mai multe ori, din partea ei, diverse semne. Un astfel de episod a avut loc și recent, când fiica lui Petre Roman și-a pierdut pașaportul.

Semnul divin pe care Oana Roman l-a primit de la Mioara Roman

Zilele trecute, Oana Roman și Isabela, fiica ei, căutau un pașaport. Deoarece aveau mare nevoie de el, cele două l-au căutat cu foarte mare atenție, chiar și de mai multe ori, în același loc. Tocmai din acest motiv, când au găsit documentul într-un loc în care se mai uitaseră de câteva ori, și-au dat seama că au fost ajutate de Mioara Roman.

Citește și:

„Am venit chitită la etaj și am deschis o cutie, în care căutase Isa de două ori și eu de două ori. Am deschis capacul de la cutie și am găsit pașaportul înăuntru. Nu-l găsiserăm, nici eu, nici ea, deși căutasem de două ori fiecare și Isa a ajuns la concluzia că Mia ne-a ajutat, adică mama, și a zis Isa că mamei trebuie să-i mulțumim, că datorită ei am reușit să-l găsim”, a povestit Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Isabela și Oana Roman, convinse că Mioara Roman este în casa lor

Întâmplările paranormale nu s-au încheiat aici, Oana Roman dezvăluind faptul că Mioara Roman i-a transmis și alte semne, de care a decis, împreună cu fiica ei, să țină cont. Mai exact, fiica lui Petre Roman a găsit câteva dulciuri lipsă, fiind vorba chiar de cele pe care mama ei le prefera.

Citește și:

„Și povestea nu este gata. Într-un sertar în care căutasem eu, astăzi, de nebună, pașaportul și nu-l găsisem, dar scosesem absolut tot din sertar, era o cutie din aceste bomboane și Isa, acum, seara, după ce am găsit pașaportul, am deschis această cutie.

Aceste bomboane îi plăceau foarte mult mamei mele, și mai ales îi plăceau acelea verzi, care sunt cu alune și în acea cutie era o singură ciocolată din aceasta verde, cum îi plăcea mamei mele. Restul erau câte două, doar aceasta mai era una singură și Isa a spus că trebuie să i-o punem mamei aici, unde îi aprind eu lumânarea”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni