• PRO TV
  • Ajuns la 72 de ani, Liam Neeson spune că a renunțat la întâlniri și relații! Starul din seria „Taken” a rămas văduv în 2009, după ce soția sa a murit în urma unui tragic accident de schi

Ajuns la 72 de ani, Liam Neeson spune că a renunțat la întâlniri și relații! Starul din seria „Taken” a rămas văduv în 2009, după ce soția sa a murit în urma unui tragic accident de schi

Ajuns la 72 de ani, Liam Neeson spune că a renunțat la întâlniri și relații! Starul din seria „Taken” a rămas văduv în 2009, după ce soția sa a murit în urma unui tragic accident de schi

Puțini știu că Liam Neeson, starul francizei „Taken”, a trecut printr-o dramă cumplită în 2009, când soția sa a murit din cauza unui hematom epidural după ce s-a lovit la cap în timp ce schia. Actrița de teatru Natasha Richardson avea doar 45 de ani.

Gallery

​Actorul nominalizat la Oscar s-a căsătorit cu actrița britanică în 1994 și s-au bucurat de 15 ani de mariaj până la tragedia din 2009. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Într-un interviu recent pe care l-a acordat revistei People, Liam Neeson a fost întrebat dacă mai merge la întâlniri.

Starul din „Taken”, în vârstă de 72 de ani, a răspuns tranșant: „Nu, într-un cuvânt”.

„Am trecut peste toate astea”, a spus Neeson care a dat de înțeles că nu își mai caută o parteneră și nu mai este interesat de întâlniri și relații.

La un an și jumătate după moartea soției sale, Neeson a început să se întâlnească cu femeia de afaceri Freya St. Johnston. După doi ani, cuplul s-a despărțit, scrie People.

În următorul deceniu, actorul nu a mai apărut în public cu nicio femeie, în ciuda faptului că a afirmat în 2016 că a fost implicat într-o relație romantică cu „o femeie incredibil de frumoasă”.

Într-un interviu, din februarie 2022, Neeson a făcut o aluzie rară la viața sa amoroasă și a spus că s-a îndrăgostit de o australiancă în timpul filmărilor pentru filmul său „Blacklight”. Acesta a mărturisit că nu a apucat să își exprime sentimentele pentru că femeia era implicată într-o relație.

Am iubit Melbourne, am iubit staff-ul nostru Australian. Fiecare departament a fost superb. Aveau un mare simț al umorului. Mi-am făcut câțiva prieteni și m-am îndrăgostit o dată cât am fost acolo, dar fata era a luată”, a povestit acesta.

​Liam și soția Natasha (Foto: Getty Images)

În interviul oferit recent, Liam a vorbit și despre cariera sa. Actorul a recunoscut că rolurile din filmele de acțiune îl solicită prea mult.

„Am 72 de ani. La un moment dat trebuie să se termine și asta. Nu poţi păcăli publicul. Nu vreau ca Mark (n.red. dublura sa care îi face cascadoriile) să facă toate scenele de luptă în locul meu”, a adăugat actorul.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni