• PRO TV
  • O studentă a născut în baia căminului, apoi și-a ascuns bebelușul într-o cutie de cereale. Copilul a fost găsit mort două zile mai târziu

O studentă a născut în baia căminului, apoi și-a ascuns bebelușul într-o cutie de cereale. Copilul a fost găsit mort două zile mai târziu

O studentă a născut în baia căminului, apoi și-a ascuns bebelușul într-o cutie de cereale. Copilul a fost găsit mort două zile mai târziu

Un caz șocant zguduie întreaga lume! O studentă a născut în baia căminului în care locuia, apoi a ascuns bebelușul într-o cutie de cereale.

Jia Xin Teo, o studentă în vârstă de 22 de ani din Malaezia, care a sosit în Marea Britanie la începutul acestui an pentru studii, a fost găsită vinovată de uciderea copilului pe care l-a născut în martie, potrivit The Guardian.

Aceasta și-a ascuns sarcina timp de 9 luni, apoi a născut pe data de 4 martie, în baia căminului de studenți în care locuia. Ulterior, a pus bebelușul într-o cutie de cereale, pe care a acoperit-o cu o pungă de plastic sigilabilă, apoi a ascuns-o într-o valiză.

Câteva zile mai târziu, Jia Xin Teo a început să se simtă rău, motiv pentru care a ajuns la spital. Acolo, medicii au constatat că tânăra a dat viață unui copil cu doar 48 de ore în urmă, motiv pentru care au fost chemate autoritățile, pentru a-l găsi pe bebeluș. În acel moment, studenta a recunoscut ceea ce a făcut, iar copilul a fost descoperit decedat, în camera ei de cămin.

Motivul pentru care Jia Xin Teo și-a ascuns bebelușul

După ce a ajuns la interogatoriul poliției, Teo a spus că s-a speriat în momentul în care a aflat că este însărcinată din cauză că părinții ar fi putut să o cheme înapoi în Malaezia și, astfel, ar fi pierdut programul de studii din Marea Britanie. De asemenea, ea a susținut că a auzit voci care i-au spus să-și arunce copilul, cu toate că era perfect-sănătos la naștere.

James Leslie Francis, de la Crown Prosecution Service, a declarat:

„Bebeluşul lui Teo era în viaţă după naştere şi ar fi putut supravieţui, dar Jia Xin Teo a luat decizia să o pună într-o cutie de cereale ştiind că aceasta o va ucide.

Ea și-a mințit prietenii cărora le păsa de ea, medicii de la spital și poliția pentru ca nimeni să nu-i găsească copilul. Ea nu a spus poliției unde și-a ascuns copilul până când nu au trecut două zile, moment în care copilul fusese cu siguranță mort.”

În prezent, tânăra este cercetată pentru crimă.

Foto: Shutterstock, West Midlands Police

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni