• PRO TV
  • Culiță Sterp a împlinit 32 de ani. Daniela Iliescu i-a pregătit o surpriză, chiar la miezul nopții: „Te iubesc din toată inima mea!”

Culiță Sterp a împlinit 32 de ani. Daniela Iliescu i-a pregătit o surpriză, chiar la miezul nopții: „Te iubesc din toată inima mea!”

Culiță Sterp a împlinit 32 de ani. Daniela Iliescu i-a pregătit o surpriză, chiar la miezul nopții: „Te iubesc din toată inima mea!”

Culiță Sterp a împlinit 32 de ani și își serbează ziua de naștere în Austria, alături de Daniela Iliescu și de câțiva prieteni. La miezul nopții, logodnica sa i-a pregătit o surpriză și i-a transmis un mesaj emoționant, în mediul online.

Gallery

Zi mare pentru Culiță Sterp, deoarece artistul își serbează ziua de naștere. Acesta a decis să sărbătorească împlinirea a 32 de ani într-o vacanță, alături de cele mai dragi persoane.

Urarea făcute de Daniela Iliescu lui Culiță Sterp

În urmă cu doar câteva săptămâni, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost plecați într-o vacanță de lux, în Munții Dolomiți, unde logodnica artistului și-a serbat ziua de naștere. La scurt timp după aceea, a venit rândul fiului cel mare al mamei Geta, care a decis să revină în Austria, timp de câteva zile.

Citește și:

​Alături de câțiva prieteni, de Daniela Iliescu și de fiul pe care îl au împreună, Culiță Sterp a ales să se bucure de vârsta împlinită, pentru a se relaxa între evenimentele numeroase pe care le are.

La miezul nopții, Daniela Iliescu i-a organizat o mică surpriză, cu ajutorul personalului hotelului la care sunt cazați. Artistul a primit o prăjitură și toată lumea i-a urat „La mulți ani!”, iar viitoarea lui soție a filmat întregul moment, postându-l pe contul său de Instagram, alături de un mesaj: „La mulți ani iubirea mea și sufletul meu! Să fii mereu fericit și să îți dea Dumnezeu după sufletul tău bun. Te iubesc din toată inima!”.

De ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la cununia civilă a lui Iancu

Duminică, 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă, cu doar o săptămână înainte de cea religioasă. Marii absenți au fost Culiță Sterp și Daniela Iliescu, lucru ce a dat naștere multor discuții.

Citește și:

​Prin intermediul unui vlog pe care l-a postat pe canalul său de YouTube, Iancu Sterp a declarat că fratele său nu a putut veni, deoarece se afla în Italia, unde cânta la o nuntă pentru care luase avans cu mai multe luni înainte, iar Daniela Iliescu nu a vrut să vină neînsoțită.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni