• PRO TV
  • Primele declarații făcute de Laura Crișan, după ce a fost eliberată! Ce relație avea, de fapt, cu tatăl său

Primele declarații făcute de Laura Crișan, după ce a fost eliberată! Ce relație avea, de fapt, cu tatăl său

Primele declarații făcute de Laura Crișan, după ce a fost eliberată! Ce relație avea, de fapt, cu tatăl său

Decizia magistraților în cazul milionarului ucis în Arad! Fiica acestuia, Laura Crișan, și complicii ei vor fi cercetați în libertate. Iată primele ei declarații după ce a fost eliberată!

Pe 29 mai 2021, Ioan Crișan a murit după ce mașina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fiica acestuia, Laura Crișan, ar fi pus totul la cale, fapta comisă având la bază un interes financiar. Se pare că omul de afaceri ar fi avut în plan să își dezmoștenească fiica și să îi lase toată averea fostului ei ginere.

Potrivit procurorilor, Laura Crișan a pus la cale planul și ar fi plătit trei bărbați cu suma de 100.000 de euro pentru a exploda mașina în care se afla milionarul.

În fața judecătorilor, atât ea cât și complicii săi ar fi refuzat să ofere declarații, potrivit digi24.ro.

Fiica milionarului Ioan Crișan a fost lăsată în libertate, fiind pusă sub acuzare pentru că ar fi comandat asasinarea tatălui ei.

„Este cea mai corectă decizie pe care a putut să o dea domnul judecător”, a spus Laura Crișan în fața reporterilor, potrivit sursei amintite.

„Nu. De ce după trei ani jumătate v-au luat? Nu știu asta. Întrebați la cei care au investigat”, a mai spus Laura Crișan când a fost întrebată dacă și-a omorât tatăl.

Laura Crișan a negat că ar fi avut o relație conflictuală cu tatăl său, specificând doar faptul că aveau „discuții normale ca între tată și fiică”.

Când a fost întrebată de ce a scos din bancă suma de 100.000 de euro, aceasta a răspuns: „Cred că este dreptul meu”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni