• PRO TV
  • (P) Proceduri estetice nechirurgicale în tendinţe toamna aceasta, cu Răzvan Vasilas, CEO DRV Clinic

(P) Proceduri estetice nechirurgicale în tendinţe toamna aceasta, cu Răzvan Vasilas, CEO DRV Clinic

(P) Proceduri estetice nechirurgicale în tendinţe toamna aceasta, cu Răzvan Vasilas, CEO DRV Clinic

Procedurile estetice nechirurgicale sunt o invitaţie irezistibilă la transformări spectaculoase, rapide şi complet nedureroase! Doamnele şi domnii le preferă astăzi, în detrimentul intervenţiilor invazive, ca să contracareze efectele trecerii timpului. Şi pentru că cererea este în creştere, clinicile din întreaga lume introduc proceduri tot mai sofisticate, care redefinesc standardele frumuseţii.

Gallery

​Răzvan Vasilas, fondatorul DRV Clinic, liderul esteticii din Londra, a făcut o selecţie a celor mai populare proceduri estetice nechirurgicale din această toamnă, pe care le poţi descoperi în rândurile următoare.

Proceduri estetice nechirurgicale în tendinţe toamna aceasta

Slim Nose, un nas mai subţire, prin intermediul injectărilor

          Una dintre cele mai populare intervenţii nechirurgicale rezolvă o problemă de când lumea atunci când vine vorba despre aspectul fizic: forma nasului, care îi nemulţumeşte pe mulţi, bărbaţi şi femei. Acum poţi să faci schimbări, şi fără să apelezi la rinoplastie şi, implicit, la bisturiu. Slim Nose, aşa cum îi spune şi numele, te va ajuta să obţii o formă a nasului mai subţire.

„Înţelegerea anatomiei nazale este esenţială pentru elaborarea unui plan de tratament personalizat, care să corespundă nevoilor fiecărui pacient interesat de această procedură. La DRV Clinic apelăm la injectări pentru ca, pe cale nechirurgicală, să obţinem o formă a nasului care să se integreze mai bine în raport cu celelalte trăsături ale chipului. Vorbim despre o substanţă de umplere, care îl remodelează, îl ajută să pară mai mic, mai subţire.”, explică antreprenorul Răzvan Vasilas.

          Este vorba despre acidul hialuronic, o substanţă care se găseşte şi în mod normal în organismul tău, deci tratamentul este sigur. Acidul va acţiona prin reglarea volumelor şi prin uniformizarea aspectului nasului tău. Slim Nose este, de altfel, o formă de rinoplastie lichidă. Desigur, intervenţia nu este la fel de amplă ca o rinoplastie clasică, însă dacă te temi de lunga recuperare, de sângerare şi de durerea care vin la pachet cu o astfel de procedură chirurgicală, Slim Nose va fi o alegere perfectă pentru tine! Intervenţia poate dura până în jumătate de oră, ulterior îţi poţi continua ziua în mod absolut firesc: nu ai nevoie de concediu de la serviciu şi nici de restricţii post-intervenţie. Rezultatele se pot menţine de la 6 luni, la jumătate de an.

Fox Eyes Lift, privirea care îţi subliniază frumuseţea

          O altă intervenţie nechirurgicală în tendinţe promite să îţi redefinească privirea. Fox Eyes Lift te ajută să obţii o formă migdalată a ochilor, precum cea a Bellei Hadid sau a lui Kendall Jenner. Este singura procedură fără bisturiu care ridică instantaneu coada sprâncenelor şi pleoapele superioare. Poate fi o intervenţie recomandată şi în cazul pacientelor care se confruntă cu pleoapele căzute, nu doar celor care îşi doresc o altfel de formă a ochilor.

Fox Eyes Lift îi ajută pe specialiştii noştri să ridice unghiul exterior al ochilor.”, completează Răzvan Vasilas. „În acest sens, folosesc fire biodegradabile şi biocompatibile, introduse prin canule sub piele. Totul se realizează sub efectul anestezicului local, deci intervenţia nu va fi dureroasă. Firele PDO încep să acţioneze şi să creeze acel efect de lifting, prin stimularea colagenului.”

          Astfel, vei căpăta o piele mai întinsă în jurul ochilor, acolo unde semnele îmbătrânirii se văd mai repede, din cauza pielii mai fine. Datorită firelor din piele, ţesuturile se vor oxigena mai bine. În funcţie de metabolism, Fox Eyes Lift îşi menţine efectele până la 24 de luni.

Gerovital, injecţiile care au grijă de tinereţea ta

          Şi grija pentru o piele mai frumoasă şi mai tânără este în centrul preocupărilor celor care iubesc estetica. Este şi motivul pentru care un tratament anti-îmbătrânire destinat tenului se află în topul procedurilor nechirurgicale sezonul acesta.

Răzvan Vasilas, fondator clinică estetică: „Tratamentul Gerovital H3 are o istorie extrem de bogată, fiind invenţia celebrei Ana Aslan. Injectările sunt un tratament popular de rejuvenare facială. Intervenţia îmbunătăţeşte dramatic textura şi elasticitatea pielii, reducând eficient ridurile şi liniile fine. Tratamentul se bazează pe o formulă specială, care combină acidul hialuronic, cu diverse vitamine şi antioxidanţi.”

          Pentru că este un produs bine studiat, cu reputaţie în domeniu, tratamentul se dovedeşte a fi sigur şi eficient. Pacienţii îl preferă în special toamna, şi asta pentru că hidratează intens tenul atunci când temperaturile au tendinţa să scadă. Injecţiile Gerovital ajută la atragerea şi la menţinerea umidităţii în piele, la stimularea producţiei de colagen şi de elastină, conferind tenului un aspect odihnit şi luminos. Efectele se păstrează între 6 şi 12 luni, după care poţi repeta tratamentul.

Beneficiile procedurilor estetice nechirurgicale. De ce să le alegi?

          Procedurile nechirurgicale reprezintă calea mai simplă prin care poţi obţine frumuseţea dorită! Aşa cum ai putut citi până acum, majoritatea dintre ele au nevoie de puţin timp de recuperare sau deloc, în plus, implică tehnici mai puţin invazive, reducând riscul de complicaţii şi disconfort.

Răzvan Vasilas, fondator clinică estetică: Procedurile estetice nechirurgicale se aliniază erei vitezei, în care ne dorim să obţinem totul aici şi acum. De regulă, rezultatele intervenţiilor de acest tip sunt vizibile imediat sau se îmbunătăţesc odată cu trecerea zilelor, ceea ce le face ideale pentru cei care vor îmbunătăţiri rapide şi vizibile. Procedurile pot fi adaptate în funcţie de nevoile şi de dorinţele fiecărui pacient.”

          În plus, soluţiile îţi oferă flexibilitate: pacienţii pot alege să combine diverse tratamente sau pot apela la mai multe sesiuni ca să îşi atingă toate obiectivele estetice.  Niciuna dintre ele nu are nevoie de anestezie generală. Uneori poţi scăpa inclusiv de anestezia locală, în funcţie de gradul tău de toleranţă la durere. Legat de aspectele financiare, procedurile nechirurgicale sunt atractive pentru un public mai larg, şi datorită faptului că presupun costuri mai mici, chiar dacă trebuie repetate la intervale regulate.

          DRV Clinic este clinica estetică numărul 1 din Londra, un hub al frumuseţii, unde tehnicile inovatoare, abordarea personalizată şi specialiştii îşi dau întâlnire, pentru ca tu să obţii exact ceea ce îşi doreşti în materie de transformări spectaculoase. Pacienţii găsesc aici atât proceduri chirurgicale, cât şi proceduri non-chirurgicale, adaptate nevoilor individuale. 

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni