• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 octombrie 2024. Berbecii sunt preocupați de starea de sănătate, Capricornii au nevoie de o apropiere profundă de partener

Horoscop zilnic 25 octombrie 2024. Berbecii sunt preocupați de starea de sănătate, Capricornii au nevoie de o apropiere profundă de partener

Horoscop zilnic 25 octombrie 2024. Berbecii sunt preocupați de starea de sănătate, Capricornii au nevoie de o apropiere profundă de partener

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 25 octombrie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să-ți exprimi afecțiunea față de partener și petreceți mai mult timp împreună. La serviciu, găsești metode noi de a eficientiza munca și ești foarte atent cum îndeplinești responsabilitățile curente. De asemenea, intervin preocupări pentru sănătate și adoptarea unui regim de viață sănătos.

Taur

Deși apar tensiuni între tine și partener din cauza unor chestiuni domestice și dialogul se intensifică, traversezi totuși o perioadă bună să vă organizați mai bine în tot ce ține de casă, familie și responsabilități gospodărești. La serviciu, s-ar putea să preiei conducerea unui proiect.

Gemeni

Astăzi, răbdarea contribuie la îmbunătățirea interacțiunii cu ceilalți și deși apar tensiuni la serviciu în relațiile profesionale, ești dispus să faci compromisuri și să fii deschis comunicării și colaborării. Dialogul cu partenerul despre planurile de viitor ar putea să ducă relația către un alt nivel.

Rac

Dialogul cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie ar putea să-ți dea mână liberă într-un proiect sau activitate și poți transforma o idee în realitate. Ești foarte comunicativ și deschis. Porți negocieri și faci eforturi să-ți îndeplinești cât mai bine responsabilitățile.

Leu

Astăzi traversezi o zi în care ai o stare de bine și vin oportunități de învățare, explorare și dezvoltare personală. Este un moment prielnic de a porni pe un drum de creștere personală, care până acum era blocat. Te concentrezi pe eliminarea din viața ta a tot ce este toxic și nu mai ai nevoie.

Fecioară

Luna traversează astăzi sectorul frământărilor interioare și trecutului și este posibil să îți iei timp să analizezi evenimentele din ultima perioadă. Ai nevoie de izolare și să stai departe de agitația cotidiană, iar activitățile casnice te pot relaxa. Este un moment bun să-ți dai seama de nevoile și dorințele tale.

Balanță

Cu Luna în tranzit prin sectorul vieții sociale, ești invitat să-ți largești cercul de cunoscuți, să reiei proiecte sau să investești mai mult în relațiile de prietenie. În planul profesional, găsești modalități originale de a aborda unele probleme.

Scorpion

Astăzi se activează sectorul imaginii și reputației profesionale și s-ar putea să faci impresie bună superiorilor cu efortul și implicarea ta în activitățile și proiectele pe care le ai în desfășurare. În planul relațional este posibil să apară unele divergențe legate de administrarea casei, chestiunile gospodărești sau relația cu părinții.

Săgetător

Astăzi este o zi favorabilă pentru a-ți exprima ideile, să studiezi, să participi la un seminar sau workshop, să pregătești o strategie și să rezolvi chestiuni birocratice. De asemenea, se amplifică spiritul de aventură și explorare.

Capricorn

Astăzi poți începe o schimbare/transformare și ești hotărât să-ți dedici timpul unui proiect care necesită mai mult efort și strategie pe termen lung. Contextul astral te entuziasmează și creezi o atmosferă plăcută în grupul cu care lucrezi. În partea a doua a zilei, ai nevoie de o apropiere profundă de partener.

Vărsător

Astăzi, Luna traversează casa relațiilor și este un moment bun să interacționezi, să cooperezi, să-ți concentrezi atenția să dezvolți relații armonioase și-n planul personal, dar și-n cel profesional. S-ar putea să-ți dai seama ce te-a împiedicat să rezonezi cu unele persoane.

Pești

Astăzi, Luna activează casa muncii, ai mult entuziasm să elaborezi planuri pentru îmbunătățirea timpului și sarcinilor, dar și a sănătății. De asemenea, ești foarte atent la detalii, iar o conversație constructivă poate duce către un parteneriat pe termen lung.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni