• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Cui ar fi vrut Ioan Crișan să îi lase toată averea. Ar fi fost vorba despre un important om din politică!

Acum s-a aflat! Cui ar fi vrut Ioan Crișan să îi lase toată averea. Ar fi fost vorba despre un important om din politică!

Acum s-a aflat! Cui ar fi vrut Ioan Crișan să îi lase toată averea. Ar fi fost vorba despre un important om din politică!

Ioan Crișan, milionarul din Arad care a murit în mod tragic după ce i-a fost amplasată o bombă în mașină, ar fi vrut să îi lase averea fostului său ginere, nu fiicei sale. Iată despre cine ar fi fost, de fapt, vorba!

Detalii șocante ies la iveală în cazul milionarului Ioan Crișan, asasinat în urmă cu trei ani și jumătate. Fiica acestuia, Laura Crișan, a fost reținută în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost audiată mai bine de şase ore.

Femeia este suspectă de faptul că a plănuit asasinarea tatălui ei, pe motiv că acesta ar fi vrut să o dezmoştenească.

Laura Crișan i-a plătit pe cei trei complici care ar fi construit bomba amplasată ilterior în mașina milionarului. Prețul plătit de aceasta pentru ca tatăl său să nu mai fie în viață ar fi fost de 100.000 de euro.

Potrivit wowbiz.ro, Ioan Crișan ar fi vrut să îi lase întreaga moștenire deputatului PNL, Sergiu Bîlcea.

”Inculpaţii au fost instigaţi la comiterea faptei de către inculpata menţionată. Victima a decedat ca urmare a exploziei şi incendiului subsecvent, iar autoturismul a fost complet distrus. Prin modul, locul şi mijloacele de săvârşire, fapta a fost de natură să pună în pericol alte persoane şi bunuri”, afirmă procurorii, conform Știrile PROTV.

După moartea tatălui său, Laura Crișan a rămas cu două firme, mai exact una de transporturi și o crescătorie de somn african, care aveau, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni